Libnet.ro
UNICEF

17:30

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

B1 B1,
Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari. continuă pe B1

Netflix ffinanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Sotul Antoniei se iubeste in secret cu una dintre cele mai sexy atlete (FOTO)

Anul 2017 a fost unul cat se poate de bun pentru Vincenzo Castellano! A cazut la pace cu Antonia si acum iubeste din nou. Cea care i-a castigat inima este una dintre cele mai sexy atlete: Andra.

Bucurestenii pot vota pana pe 17 noiembrie, pe site-ul Primariei Bucuresti, unul dintre cele 33 de proiecte depuse de cetateni pentru a schimba fata orasului

Bucurestenii pot vota pana pe 17 noiembrie, pe site-ul Primariei Capitalei, unul dintre cele 33 de proiecte depuse de cetateni si considerate eligibile de municipalitate. Initial au fost depuse 151 de proiecte, dar au ramas 33 dupa evaluarea comisie.

Romania, in DOLIU! A facut INFARCT! Din pacate, S-A STINS una dintre cele mai CUNOSCUTE voci. Dumnezeu sa il ierte!

Astazi s-a stins una dintre cele mai cunoscute voci ale Judetului Arad. Orasul Ineu a pierdut un interpret, un om de valoare. Sincere Condoleante si Dumnezeu sa il ierte si sa il.

Una dintre cele mai bogate vedete din lume, cu avionul la clasa economic - VIDEO

Este una dintre cele mai bogate vedete din lume, dar Madonna nu a uitat cum e sa traiesti cu un buget restrans. Recent, diva a fost zarita la bordul unui avion Air Portugal la clasa.

ALERTA MONDIALA: Unul dintre cei mai mari vulcani e pe cale sa ERUPA

Bardarbunga din Islanda, cu o inaltime de 2. 009 metri, este unul dintre vulcanii mari din lume aflat sub monitorizare geologica permanenta, deoarece exista temeri ca este pe cale sa erupa, daca.

NIMENI nu se astepta la ASA CEVA din partea lui FUEGO, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Chiar el a facut ANUNTUL

Paul Surugiu, cunoscut ca si Fuego, va incepe un turneu, in curand. Artistul a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza.

Faze tari: A fost descoperita una dintre cele mai mari zburatoare de pe Pamant. A trait in urma cu 70 de milioane de ani si avea marimea unui avion; Doi pasageri care nu se cunosteau au facut sex in avion, chiar pe scaunele lor; Extraterestrii ar putea s

Caz medical extrem de rar si o poveste neobisnuita: o femeie a nascut simultan doi copii cu parinti diferiti. Un caz extrem de rar in care o femeie a devenit insarcinata in timp ce era insarcinata i-a contrariat pe medicii. Un barbat a incercat sa desfaca o sticla de bere cu un spray lacrimogen, intr-un cinematograf. Desi in cinematografele din Germania este interzis sa consumi alcool, un barbat a incercat sa desfaca.

Decizie de eliberare conditionata pentru interlopul Claudiu Sibisean, unul dintre cei mai celebrii infractori din Alba

Unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Alba, Claudiu Mircea Sibisean, fost lider al lumii interlope din oras, ar urma sa fie eliberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis in 1 noiembrie 2017 propunerea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Aiud privind lasarea in libertate a condamnatului.

Este printre cele mai bune prietene ale Antoniei. Buna, buna chiar. Imaginile care aprind imaginatia barbatilor - FOTO

Se numeste Jesse Mae si este una dintre cele mai bune prietene ale Antoniei. De asemenea, probabil una dintre putinele care rivalizeaza cu ea la capitolul frumusete. Cele doua sunt prietene de pe vremea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )