Libnet.ro
UNICEF

01:05

Netflix se scumpeste din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Netflix se scumpeste din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente

Netflix, popularul serviciu de streaming, isi va scumpi abonamentele, astfel ca milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an. continuă pe Ziarul Bursa

Abonamentul Netflix se scumpeste. Cat va costa, de fapt, incepand din februarie 2021

Abonamentul Netflix se scumpeste din februarie 2021. Milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproape 26,5 euro mai mult pe un an. Facturi mai mari pentru utilizatorii Netflix. Serviciul de streaming isi va scumpi abonamentele din februarie 2021 Conform publicatiei The Sun, abonamentul standard va creste de la 9,95 de euro la 11,06 .

Politicianul din SUA care umbla cu pistolul in Congres. Si americanii sunt socati

America, toata lumea stie, este tara tuturor posibilitatilor. Si tot despre America se stie ca are o legislatie, cel putin permisiva, cand vine vorba de purtatul de arma. in Statele Unite, 32% dintre americani spun ca detin personal o arma. Aceeasi statistica spune ca 44%, declara ca locuiesc intr-o gospodarie cu arme. in acest context .

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

Orasul din Romania care a pus asistatii social la munca. E ireal cum poate sa arate acum

Cum arata acum orasul din Romania care a avut o abordare demna de aplaudat in fata unui subiect sensibil de la noi asistatii sociali? in ce zona s-a intamplat asa ceva si care este programul strict pentru beneficiarii sumelor lunare de la stat? Orasul din Romania care si-a obligat asistatii social sa munceasca in .

2021 debuteaza cu scumpiri la Netflix. Noile tarife intra in vigoare din februarie

Serviciul de streaming Netflix isi va scumpi abonamentele. incepand cu luna februarie, milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an. Abonamentele.

Petrol: OPEC + amana decizia privind nivelul de productie din februarie pana marti

Membrii Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si partenerii lor au decis luni sa amane decizia privind nivelul de productie pentru februarie pana marti, dupa trei ore de discutii prin videoconferinta.

ANM: Ploi abundente, lapovita si ninsoare pana sambata. Care sunt zonele vizate de informarea meteo (VIDEO)

Alerta de ploi abundente, lapovita si ninsoare pentru mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare, valabila de miercuri, 6 ianuarie, la ora 14:00, pana sambata, 9.

Ce face Stelian Ion cu proiectele de modificare a legilor justitiei mostenite de la Predoiu: Estimez ca niste legi corecte ale justitiei vom avea la finalul anului. Pana atunci, vor fi facute modificari punctuale. Care sunt urgentele

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat la HotNews LIVE ca a primit semnale de nemultumire ca proiectele de modificare a legilor justitiei facute in mandatul lui Catalin Predoiu si aflate in dezbatere pana in martie au fost facute in graba mare, astfel ca vor exista consultari cu magistratii pana in toamna, iar pana la finalul anului ar putea fi gata niste noi legi ale justitiei. Pana atunci, mai exact pana in primavara, vor exista modificari punctuale si urgente, intre care desfiintarea sectiei speciale si refacerea procedurii de numire si revocare a sefilor marilor parchete.

Olanda este singura tara din UE care nu a inceput vaccinarea anti-COVID

Olanda Tarile de Jos) a decis sa devanseze cu doua zile inceputul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat luni guvernul tarii, ultimul din UE care va trece la vaccinarea populatiei. Initial, debutul campaniei de vaccinare era programat sa aiba loc vineri, relateaza Digi24.

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )