Libnet.ro
UNICEF

15:30

Netflix trece prin cea mai buna perioada din istoria serviciului

Playtech Playtech,
Netflix trece prin cea mai buna perioada din istoria serviciului

Cu o serie stufoasa de nominalizari la Emmy-uri si cele mai atragatoare seriale, un numar din ce in ce mai mare de persoane se aboneaza la Netflix. in urma cu aproximativ un an, Netflix a marit un pic pretul abonamentului, iar ritmul cresterii abonatilor s-a ponderat. intre timp, situatia serviciului a devenitmai pozitiva ca niciodata. continuă pe Playtech

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Eroul zilei. Un roman, in cea mai grea competitie din lume

Toma Coconea a pus steagul Romaniei pe harta celei mai dificile competitii de anduranta din lume. Si a incheiat pe locul 11 la cel mai dur concurs, reusind sa strabata pe jos sau in zbor cu.

Concurs: Cea mai frumoasa ie

Concursul Cea mai frumoasa IE va avea loc in cadrul celei de-a XIII-a editii a Festivalului Valea Muresului cu tema Traditia continua!, care se va desfasura la Rastolita in perioada 29-30 iulie. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Mures, Muzeul de Etnografie si Arta Populara Targu-Mures si Centrul Creatiei Populare Mures, in scopul promovarii modelelor autentice.

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE in iunie

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala in iunie din Uniunea Europeana, de 0,7%. La nivelul UE si al zonei euro a avut loc o incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE, de 0,7%

Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,7%, in timp ce la nivelul UE si al zonei euro a avut loc a incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica Eurostat.

Cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor siii este dedicata Maicii Domnului, scrie ortodoxia. rol. ro. Sfanta Maria, ma indrept plin de.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Cursul BNR: Dolarul a coborat la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Dolarul a revenit marti la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, dupa esecul proiectului de reforma a legii asigurarilor medicale al presedintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg. Banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )