Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concurs: Cea mai frumoasa ie

România Liberă România Liberă,
Concurs: Cea mai frumoasa ie

Concursul Cea mai frumoasa IE va avea loc in cadrul celei de-a XIII-a editii a Festivalului Valea Muresului cu tema Traditia continua!, care se va desfasura la Rastolita in perioada 29-30 iulie. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Mures, Muzeul de Etnografie si Arta Populara Targu-Mures si Centrul Creatiei Populare Mures, in scopul promovarii modelelor autentice. continuă pe România Liberă

Cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor siii este dedicata Maicii Domnului, scrie ortodoxia. rol. ro. Sfanta Maria, ma indrept plin de.

Medicina, cea mai cautata specializare la Universitatea Transilvania. Foarte putini candidati la Ingineria Lemnului, desi facultatea este unica in tara

Pana acum 5149 de tineri s-au inscris la Universitatea Transilvania. Cea mai cautata specializare este Medicina, facultate la care se da si examen. inscrierile continua pana luni.

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE in iunie

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala in iunie din Uniunea Europeana, de 0,7%. La nivelul UE si al zonei euro a avut loc o incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE, de 0,7%

Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,7%, in timp ce la nivelul UE si al zonei euro a avut loc a incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica Eurostat.

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Apropiati ai lui Netanyahu in Guvern si in cea mai mare companie de telecomunicatii, plasati in arest la domiciliu

Actionarul majoritar al companiei Bezeq, Shaul Elovitch, si directorul general in Ministerul Comunicatiilor Shlomo Filber - ambii apropiati ai premierului israelian Benjamin Netanyahu - au fost plasati in arest la domiciliu in cadrul unei anchete a Autoritatii Valorilor Mobiliare ISA) vizand cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Haaretz.

Cea mai ascultata melodie de pe YouTube nu mai este Gangnam Style! Ce piesa e acum pe primul loc

Dupa cinci ani in top, melodia cantata de Psy nu mai este pe primul loc pe YouTube. Celebra piesa Gangnam Style a sud-coreeanului Psy a fost detronata in topul YouTube de o.

Trei staruri pe cea mai mare scena a EC: Trentemoller, Franz Ferdinand si Deadmau5 concerteaza duminica la Electric Castle 2017

Capetele de afis ale zilei de duminica la Electric Castle au un palmares impresionant: Deadmau5 a fost nominalizat de sase ori la premiile Grammy si a castigat de trei ori competitii mondiale dedicate DJ-ilor, Franz Ferdinand - trupa care au castigat de mai multe ori Brit Awards si care au, anul acesta, la Bontida, singurul lor concert din estul Europei, Trentemoller - artist apreciat si pentru atmosfera pe care o creeaza la concerte.

Ti-ai scris data de nastere pe Facebook? Ai facut cea mai mare greseala! Iata de ce

Datele de nastere ale utilizatorilor, starea civila si fotografii ale copiilor acestora se numara printre informatiile care nu trebuie publicate niciodata pe Facebook, potrivit mediafax. ro. Cei mai multi.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )