Libnet.ro
UNICEF

21:30

Am nevoie de o pauza, a declarat activista pentru mediu Greta Thunberg

Hotnews Hotnews,
 Am nevoie de o pauza, a declarat activista pentru mediu Greta Thunberg

Adolescenta suedeza Greta Thunberg, o activista pentru mediu care parea neobosita dupa ce a strabatut in lung si in lat intreaga planeta in ultimele luni deplasandu-se cu automobile, trenuri si ambarcatiuni - dar niciodata cu avionul -, pentru a cere autoritatilor sa adopte masuri urgente pentru limitarea efectelor provocate de schimbarile climatice, a declarat vineri ca are nevoie de o pauza si ca trebuie sa se odihneasca, informeaza Agerpress. continuă pe Hotnews

Tanara activista pentru mediu Greta Thunberg, desemnata Personalitatea anului 2019 de revista Time

Dupa ce a ratat Premiul Nobel pentru Pace, activista Greta Thunberg, o adolescenta de 16 ani din Suedia, a devenit cea mai tanara personalitate a anului pentru revista Time, datorita capacitatii sale de a mobiliza milioane de persoane din lume sa lupte pentru mediu, relateaza AFP.

Greta Thunberg, numita copil obraznic de presedintele Braziliei

Jair Bolsonaro, presedintele brazilian, a declarat ca Greta Thunberg este un copil obraznic. Asta dupa ce activista de mediu si-a exprimat ingrijorarea privind uciderea indigenilor din Brazilia, care.

De ce e Greta Thunberg personalitatea anului. Cel putin pentru Time

Greta Thunberg, activista de mediu, a fost desemnata personalitatea anului de catre prestigioasa revista Time. Adolescentei in varsta de 16 din Suedia i s-a recunoscut, astfel, lupta dusa.

Donald Trump o ia din nou in ras peGreta Thunberg: Trebuie sa-si controleze furia si sa mearga la un film

Presedintele american Donald Trump a ridiculizat-o din nou, joi, pe activista de mediu Greta Thunberg, scriind pe Twitter ca suedeza de 16 ani care a inspirat mii de protestatari din toata lumea are probleme de control al furiei, scrie CNN.

Cum a reactionat tanara activista Greta Thunberg, dupa ce Donald Trump a indemnat-o sa se relaxeze

Greta Thunberg, activista din zona de protectie a mediului, a avut o prima reactie, dupa ce presedintele american Donald Trump s-a lansat intr-o serie de ironii la adresa adolescentei, invitand-o sa se.

UPDATE Trump o ironizeaza pe Greta Thunberg si ii transmite sa se relaxeze Reactia activistei

Presedintele american Donald Trump a ironizat-o joi pe tanara militanta suedeza Greta Thunberg cu privire la furia ei, sfatuind-o sa se relaxeze si sa mearga la cinema, relateaza AFP. Reactia activistei nu a intarziat sa apara si si-a modificat biografia de la contul de Twitter scriind ca este o adolescenta care lucreaza la problema sa privind gestionarea furiei.

De ce a fost desemnata Greta Thunberg, Persoana Anului 2019 de revista Time. Csibi Magor: Ce spune ea nu ne spun politicienii

Activistul pentru mediu Csibi Magor considera ca desemnarea adolescentei Greta Thunberg in revista Time la categoria Persoana Anului 2019 este una fireasca, tinand cont de problema schimbarilor climatice care a devenit din ce in ce mai grava la nivel mondial.

Greta Thunberg, desemnata de revista Time, Persoana Anului 2019

Celebra revista americana Time a desemnat-o pe tanara suedeza Greta Thunberg drept Personalitatea Anului 2019. Thunberg a devenit cunoscuta in toata lumea prin predoaria sa pentru cauza mediului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )