Libnet.ro
UNICEF

19:30

New artist: Alessandro feat. Sidoric prezinta single-ul de debut Make It Right!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Alessandro feat. Sidoric prezinta single-ul de debut Make It Right!

Alessandro Danescu este un artist debutant, care pana nu demult a stat in sfera underground si care acum isi lanseaza primul single din cariera, intitulat Make It Right. Muzica este compusa de Mircea Elisei, pianistul lui Stefan Stan, iar versurile ii apartin tot compozitorului. Make It Right este o piesa optimista , o piesa care . continuă pe Devorator Monden

New artist: Yonna lanseaza primul sau single si videoclip, Forgot About Us!

Yonna, noua artista semnata la Four Leaf Records, isi lanseaza single-ul Forgot About Us, insotit si de videoclip. Yonna, pe numele Alexandra Stanciu, a inceput sa cante de la varsta de 4 ani, iar pana in prezent a castigat peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale. A avut ocazia sa cante impreuna cu artisti .

New artist: LORINA isi face debutul cu piesa Away From Home!

LORINA sau Florina Nitulescu s-a facut remarcata in urma concursului Vocea Romaniei unde alaturi de castigatorul acelei editei Stefan Stan au interpretat piesa One Reason, impresionand atat prin calitatile sale vocale deosebite dar si prin puterea vocii sale superbe. Vara trecuta, tanara interpreta a intrat in studioul de inregistrari, alaturi de echipa Rassada Music, pentru .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )