Libnet.ro
UNICEF

10:00

New artist: Emma Stevens mizeaza pe simplitate si lucruri marunte in clipul piesei Riptide!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Emma Stevens mizeaza pe simplitate si lucruri marunte in clipul piesei Riptide!

Emma Stevens este o cantareata, compozitoare si instrumentista din Marea Britanie care se axeaza in principal pe genurile country si folk. Tanara artista stie sa cante la numeroase instrumente muzicale cum ar fi chitara, pian, violoncel, ukulele, banjo sau mandolina. De la debutul sau din 2012 si pana in prezent Emma Stevens a lansat nu . continuă pe Devorator Monden

New artist: Milou, un nou proiect nu-disco/pop din Suedia! Vezi aici clipul single-ului de debut- High For You!

Milou este un duo nu-disco/pop din Suedia alcatuit din producatorul Felix Flygare si vocalista Iman Conta. Cei doi tineri in varsta de 20, respectiv 19 ani, sunt din Stockholm si momentan lucreaza intens la albumul lor de debut care este asteptat sa se lanseze in decursul anului 2014. Ceea ce i-a unit si i-a facut .

New artist: Lola Blanc e regina culorilor in clipul piesei Bad Tattoo!

Lola Blanc, pe numele sau adevarat Kandice Melanakos, este o cantareata, compozitoare, actrita, blogerrita si model care s-a nascut in Augsburg, Germania, a crescut la o ferma din Michigan, iar actualmente locuieste in Los Angeles. Tanara artista are mari sanse sa razbeasca in industria muzicala si pare pregatita sa arate lumii intregi de ce e .

New artist: Young Marqus, o noua speranta a industriei hip-hop! Asculta aici piesa SneakerHead feat. Wale!

Young Marqus, pe numele sau adevarat Terrell Marqus, este un pusti de doar 13 ani care incet-incet isi construieste o cariera solida in industria hip-hop. Tanarul rapper a fost numit de publicatia Source Magazine The Future of Hip-Hop si acesta nu este un lucru marunt! Nascut in Houston pe 29 decembrie 1999 si crescut doar .

New artist: IIRIS ne introduce in lumea sa in videoclipul piesei Tigerhead!

IIRIS, pe numele sau intreg Iiris Vesik, este o cantareata, compozitoare si actrita din Estonia. In 2012 si-a lansat albumul de debut oficial, intitulat The Magic Gift Box, prin intermediul casei de discuri EMI Music. Pe 26 august 2013 IIRIS a revenit in atentia publicului cu un material, de data aceasta cu EP intitulat Chinaberry .

New artist: Awa ne incanta cu primul sau single oficial Not Ready To Say Goodbye!

Pe numele sau intreg Awa Matilda Isakine Santesson-Sey, tanara in varsta de doar 16 ani este o cantareata suedeza originara din Gambia cunoscuta publicului din tara sa gratie castigarii primului sezon al versiunii suedeze X Factor. La scurt timp dupa castigarea concursului Awa a semnat un contract cu casa de discuri Sony Music Entertainment si .

New artist: Amber Skye debuteaza in muzica cu primul sau clip, pentru piesa Howlin!

Vi se pare cunoscut vreun pic numele Amber Skye? Daca nu, va spunem noi cine este! Amber Skye este o cantareata, compozitoare si actrita americana cunoscuta publicului larg gratie rolului Tori Windsor din seria Beauty And The Beast realizata de postul de televiziune The CW. Iata ca frumoasa artista isi face acum si debutul muzical .

New artist: GJan vrea sa dea lovitura cu primul sau single oficial Now You! Vezi aici clipul piesei!

GJan, pe numele sau intreg Greta Jan, este o cantareata si compozitoare din Lituania care, momentan, nu este inscrisa la nicio casa de discuri. Artista lucreaza intens in aceasta perioada la albumul sau de debut care urmeaza a fi lansat in decursul anului 2014. Dupa ce in luna mai a acestui an a lansat nu .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )