Libnet.ro
UNICEF

15:45

New artist: Max Frost, noua senzatie muzicala! Asculta aici piesa de debut White Lies!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Max Frost, noua senzatie muzicala! Asculta aici piesa de debut White Lies!

Producatorul si compozitorul Max Frost a inceput sa fie atras de industria muzicala inca de mic, iar la varsta de 12 ani, Max a colaborat cu Bob Schneider si MC/producatorul hip-hop Kydd. Avand ca sursa de inspiratie artisti ca DAngelo sau Eryhak Badu, Max a inceput sa incorporeze elemente hip-hop in melodiile sale de inspiratie . continuă pe Devorator Monden

New artist: Agnez Mo colaboreaza cu Timbaland si T.I. pentru piesa Coke Bottle!

Sa facem mai intai prezentarile. Este evident faptul ca Timbaland si T. nu au nevoie de asa ceva, insa nu multi stiti cine este Agnez Mo. Pe numele sau intreg Agnes Monica Muljoto, tanara in varsta de 27 de ani este o cantareata, compozitoare si actrita originara din Jakarta, Indonezia. Poate in alte tari nu .

New artist: Shanica Knowles lanseaza piesa Fight For Love!

V-a sarit in ochi numele de familie al cantaretei? Ei bine, daca da atunci va spunem noi ca Shanica nu este nici mai mult, nici mai putin decat verisoara lui Beyonce si Solange Knowles! Cu toate acestea artista nu a profitat de acest lucru pentru a deveni celebra, ci a mizat pe propriile talente. Shanica .

New artist: Leon Thomas colaboreaza cu Wiz Khalifa pentru piesa Hello How Are You!

Vi se pare vreun pic cunoscut numele Leon Thomas? Daca raspunsul este da, sunteti pe drumul cel bun! Leon Thomas, care debuteaza oficial cu single-ul Hello How Are You, este cunoscut publicului in special pentru interpretarea personajului Andre Harris din Victorious, seria produsa de Nickelodeon. Cu toate ca de abia acum isi face debutul oficial .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )