Libnet.ro
UNICEF

10:00

New artist: Say Lou Lou isi fac intrarea cu single-ul de debut oficial Better In The Dark + noua piesa Beloved!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Say Lou Lou isi fac intrarea cu single-ul de debut oficial Better In The Dark + noua piesa Beloved!

Say Lou Lou este un duo alcatuit din surorile gemene suedezo-australiene Miranda si Elektra Kilbey. La inceputul acestui an fetele au lansat doua prime piese, intitulate Julian si Maybe You, iar de curand au semnat cu casa de discuri Columbia Records prin intermediul careia isi vor lansa albumul de debut in 2014. Single-ul de debut . continuă pe Devorator Monden

New artist: Avec Sans lanseaza un nou single Shiver!

Avec Sans este un duo britanic originar din Manchester si Trinidad care acum este stabilit in Londra, grupul fiind alcatuit din membrii Alice Fox si Jack St. James. Dupa ce in luna iunie a acestui an au lansat un prim single promitator, intitulat Hold On, membrii Avec Sans revin cu un nou single oficial, Shiver.

New artist: Third D3gree vor sa dea lovitura cu single-ul de debut Different Kind Of Love!

Third D3gree este un trio australian alcatuit din membrii Vanessa Kelebek Skrypczak, Jacinta Gulisano si Jordan Rodrigues. Toti trei si-au incercat norocul individual in auditiile celui de-al cincilea sezon X Factor Australia, ajungand insa in final sa fie pusi impreuna si sa formeze un grup. Third D3gree au terminat pe locul patru in cadrul show-ului .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )