Libnet.ro
UNICEF

06:00

New artist: YYZ aduc un aer fresh muzicii si lanseaza videoclipul piesei Lost In The Mix!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: YYZ aduc un aer fresh muzicii si lanseaza videoclipul piesei Lost In The Mix!

YYZ este un grup pop englez/canadian alcatuit din solista Ali McNally, pianistul si chitaristul Dan Gamble si DJ-ul Martin Dean. Dupa ce au petrecut o perioada lunga inchisi intr-un studio de inregistrari, cei trei mebrii YYZ au decis ca este momentul ca publicul sa faca cunostinta cu stilul lor unic. Dupa ce au lansat cateva . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Puya lanseaza Maidanez E.P.! Asculta cum suna Praf ft. Alex Velea si toate celelalte piese!

Puya lanseaza impreuna cu MusicExpertCompany Maidanez E. Afla mai multe despre noul lui material si asculta piesele. Dupa cum Puya v-a obisnuit in ultimii ani, a rupt lesa si de data asta, trecand peste regulile clasice pe care industria muzicala din Romania le impune, provocandu-si fanii adevarati in urma cu cateva luni sa ii asculte .

New artist: My Crazy Girlfriend ne ademenesc la dans cu single-ul lor de debut Go F*ck Yourself!

Explosive pop! Acestea ar fi cele doua cuvinte care ar putea descrie pe scurt stilul noului band My Crazy Girlfriend, proiect conceput de compozitoarea Myah Marie. Artist a contribuit de curand la compunerea uneia dintre piesele de pe viitorul album al lui Britney Spears, trackul Body Ache. Myah Marie doreste acum sa ia cu asalt .

New artist: Brit Smith intra pe mana lui will.i.am si colaboreaza cu acesta pentru piesa Provocative (hiDhi)!

O noua Brit ajunge pe mana super producatorului will. am. Dupa ce celebra Britney Spears a colaborat cu membrul BEP pentru hitul Scream Shout si acesta i-a produs noul album de studio, Britney Jean, a venit randul lui Brit Smith sa beneficieze de mana binefacatoare a artistului. Cea care se anunta a fi o noua .

New artist: Galantis dau navala in topuri cu single-ul lor de debut Smile! Vezi aici clipul piesei!

Un nou produs muzical din Suedia ne este prezentat. Galantis este un duo alcatuit din membrii Christian Bloodshy Karlsson si Linus Eklow, cel din urma fiind cunoscut sub numele de scena Style of Eye. Cei doi artisti sunt pregatiti sa isi arate potentialul prin intermediul primului lor single, intitulat Smile, care beneficiaza acum si de .

New artist: Chanel West Coast ii aduce un omagiu lui Karl Lagerfeld in videoclipul piesei Karl!

Chanel West Coast, pe numele sau adevarat Chelsea Chanel Dudley, este o rapperita, compozitoare, actrita, model si vedeta de televiziune americana care locuieste in prezent in Los Angeles, artista avand radacini rusesti. Frumoasa cantareata a devenit cunoscuta publicului din tara sa gratie aparitiilor sale in cadrul show-urilor MTV Fantasy Factory si Ridiculousness. Momentan Chanel West .

New artist: Mereki aduce un nou suflu industriei muzicale! Vezi aici clipul single-ului sau de debut Blue Lake!

Mereki este o cantareata si compozitoare originara din Australia care in momentul de fata locuieste in Los Angeles. Venita in cautarea visului american, tanara artista si-a lansat in aceasta vara primul single din cariera, intitulat Blue Lake, care acum beneficiaza si de un clip. Piesa face parte de pe viitorul EP de debut al lui .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )