Libnet.ro
UNICEF

00:07

New York, cel mai atractiv centru financiar din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
New York, cel mai atractiv centru financiar din lume

New York-ul a devenit cel mai atractiv centru financiar din lume, depasind Londra, in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, care determina transferul locurilor de munca din City of London in alte orase europene, pentru a pastra accesul pe piata unica, potrivit unui sondaj citat de CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

New York devine cel mai atractiv centru financiar mondial

New York-ul a depasit Londra ca cel mai atractiv centru financiar din lume, in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, care determina transferul locurilor de munca din City in alte orase europene, pentru a pastra accesul pe piata unica, potrivit unui sondaj citat de CNBC.

Londra a fost detronata: nu mai este cel mai atractiv centru financiar din lume. Cine i-a luat locul

Londra si-a pierdut titlul de cel mai mare centru financiar din lume, locul sau fiind luat de New York, un semn ca incertitudinea fata de Brexit incepe sa dauneze atractivitatii capitalei britanice, scrie Financial Times.

Polonia: De ce este contestat cel mai mare proiect de infrastructura din istoria moderna a tarii

Polonia vrea sa construiasca la 45 km de Varsovia un aeroport urias si un nod feroviar care sa devina o poarta catre Asia, dar proiectul de 9 miliarde dolari are contestatari atat in tara, cat si afara. Vocile sceptice spun ca aeroportul are sanse mici sa fie profitabil, este departe de oras si ar putea afecta aeroporturi mai mici pe care opereaza cu succes linii aeriene low-cost.

America a depasit Arabia Saudita si Rusia, devenind cel mai mare producator de petrol din lume

Depasind rezultatele obtinute de Rusia si Arabia Saudita, America si-a recuperat tronul in lumea petrolului. Pentru prima data dupa 1973, SUA devine cel mai mare producator de titei din lume, potrivit estimarilor premilinare publicate de catre.

Cum arata fiica lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile. A stat ascunsa 20 de ani

Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie, a fost ucis la inceputul anilo 90, dupa ce a semanat teroarea in toataaColumbia. Fiica lui Pablo a fost surprinsa recent de o publicatie din.

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani, planurile pentru trimestrul al patrulea al anului fiind cele mai optimiste din Europa, la egalitate cu Slovenia, si in topul celor mai optimiste din lume, conform unui studiu ManpowerGroup trimis redactiei.

OTP Bank Romania a finantat construirea celui mai mare proiect rezidential din Iasi

OTP Bank Romania a finantat cu 5 milioane de euro achizitia realizata de Grupul Interdoga GMBH si Interdoga SRL a ansamblului Green Park Iasi, primul si cel mai mare proiect rezidential din Iasi.

WOW! Cei mai frumosi pantofi de la New York Fashion Week!

Doamnelor, domnisoarelor, saptamna modei de la New York, unde s-au prezentat colectiile pentru sezonul primavara-vara 2019, se apropie de final, iar noi am ales cele mai cool perechi de pantofi, sandale si botine pe care sa le purtam anul viitor.

Cele mai tari genti de la New York Fashion Week

New Yorkul este orasul care da startul celor mai noi trenduri in materie de moda. De cateva zie strazile Marelui Mar au fost luat cu asalt de vedete, fotografi, designeri si modele pentru ca a avut loc New York Fashion Week.

Si cainii au prezentat haute couture la New York Fashion Week

In lumea mea, oamenii sunt accesoriile! a declarat designer-ul Anthony Rubio despre colectia sa prezentata la New York Fashion Week. Fiecare model a intrat pe podium in compania celui mai bun prieten al omului, un caine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )