Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum arata fiica lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile. A stat ascunsa 20 de ani

Antena3 Antena3,
Cum arata fiica lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile. A stat ascunsa 20 de ani

Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie, a fost ucis la inceputul anilo 90, dupa ce a semanat teroarea in toataaColumbia. Fiica lui Pablo a fost surprinsa recent de o publicatie din. continuă pe Antena3

Cum arata cel mai popular smartphone al momentului, conform AnTuTU

AnTuTu a publicat un studiu foarte interesant in urma cu cateva zile. Creatorii popularului benchmark ne ajuta sa intelegem care este cel mai popular smartphone al momentului, conform.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

Cum si cand a fost realizat cel mai vechi desen din lume

Cel mai vechi desen din lume ar putea trece neobservat cu usurinta, mai ales datorita dimensiunilor sale. E vorba despre cateva linii rosiatice, fade, desenate pe o bucata fina de silcret,.

Apple a prezentat cel mai scump smartphone al companiei

Apple a prezentat ieri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters.

iPhone XS Max, cel mai scump iPhone din istorie. Cat costa

Apple a prezentat miercuri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters. Gigantul american a lansat.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

America a depasit Arabia Saudita si Rusia, devenind cel mai mare producator de petrol din lume

Depasind rezultatele obtinute de Rusia si Arabia Saudita, America si-a recuperat tronul in lumea petrolului. Pentru prima data dupa 1973, SUA devine cel mai mare producator de titei din lume, potrivit estimarilor premilinare publicate de catre.

New York, cel mai atractiv centru financiar din lume

New York-ul a devenit cel mai atractiv centru financiar din lume, depasind Londra, in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, care determina transferul locurilor de munca din City of London in alte orase europene, pentru a pastra accesul pe piata unica, potrivit unui sondaj citat de CNBC.

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a spus ca Rusia este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )