Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York, Londra, Madrid si acum Paris. Sau despre libertate

Adevărul Adevărul,
New York, Londra, Madrid si acum Paris. Sau despre libertate

Acum aproape 14 ani, cand SUA au declarat lupta impotriva terorismului, lumea vestica s-a grabit sa se alature acesteidecizii pentru ca exista o credinta impartasita in lumea civilizata si anume ca niciun pret nu este prea mare pentru libertate, iar atunci cand o tara plateste acest pret, ea nu trebuie lasata sa-l plateasca singura. Si nu este lasata sa-l plateasca singura. continuă pe Adevărul

New York: Doi politisti, impuscati in misiune

Doi ofiteri de politie din New York au fost impuscati in timp ce se aflau in misiune. Atacul s-a petrecut luni seara in Bronx, potrivit departamentului de politie din New York care a precizat ca vietile politistilor nu sunt puse in pericol.

UPDATE Cotatia petrolului scade sub pragul de 50 de dolari la New York

UPDATE 20:45 Dupa sase luni de scadere, cotatiile petrolului au cazut luni pentru prima oara in aproape sase ani sub pragul de 50 de dolari pe baril la New York.

New York: intemeietorul unui fond de investitii, impuscat mortal

Creatorul unui fond de investitii ce gestioneaza sute de milioane de dolari a fost gasit mort, ieri, in apartamentul sau din Manhattan New York), dupa ce fusese impuscat in cap, transmite NBC, citand reprezentanti ai politiei.

Primarul din New York, multumit ca rata infractionalitatii si numarul crimelor au scazut in 2014

Rata infractionalitatii la New York a scazut cu 4,6% in 2014, iar numarul crimelor a atins cel mai mic nivel din 1993 si pana in prezent, si-a exprimat satisfactia luni primarul Bill de Blasio, relateaza.

VIDEO Filmul Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism, de Corneliu Porumboiu, la New York

Lungmetrajul Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism, de Corneliu Porumboiu, va fi proiectat, timp de o saptamana, incepand de pe 9 ianuarie, la Lincoln Center din New York, potrivit site-ului institutiei.

Doi politisti din New York au fost impuscati in timp ce se aflau in misiune

Doi ofiteri de politie din New York au fost impuscati luni seara in Bronx, dar vietile lor nu sunt puse in pericol, a anuntat departamentul de politie din acest oras, citat de CNN.

UPDATE Cotatia petrolului ajunge la 50 de dolari la New York

UPDATE 203:00 Un baril de titei brut WTI) pentru livrare in luna februarie a scazut in cele din urma cu doar 2. 65 dolari la 50. 04 dolari pe New York Mercantile Exchange Nymex), dupa c ein timpul sesiune scazuse sub pragul psihologic de 50 de dolari, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )