Libnet.ro
UNICEF

06:00

New York Times: Cum se feresc bogatii lumii de epidemie

Hotnews Hotnews,
 New York Times: Cum se feresc bogatii lumii de epidemie

Marii bogati ai lumii circula doar avioane private si aleg ca destinatii de vacanta insule private cat mai izolate pentru a se proteja de coronavirus, scrie New York Times, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum se feresc bogatii lumii de coronavirusul chinezesc

Noul coronavirus nu cunoaste granite nationale sau sociale, dar, in functie de buget, metodele de evitare a contaminarii sunt diferite, scrie New York Times.

LIVEXTEXT Coronavirus in lume: Situatia pare tot mai grava in Iran in Italia ar putea fi stabilite noi zone rosii si chiar inchiderea totala a Lombardiei

Numarul oficial al cazurilor de coronavirus a ajuns, sambata, la 102. 188, fiind consemnate pana acum 3. 491 de decese, iar peste 57. 000 de pacienti au fost declarati vindecati, arata centralizarea facuta pe platforma Arcgis de Universitatea Johns Hopkins. De mentionat ca numarul de cazuri din tarile europene s-a dublat in doar trei zile, doar cateva tari de pe batranul continent neraportand pana acum vreun pacient cu coronavirus. 11 O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova20. 14 Ungaria a anulat manifestarile pentru sarbatoarea nationala din 15 martie20. 08 Trei cazuri de coronavirus in Parlamentul Frantei19. 54 Italia: 233 de decese; numarul total al cazurilor a urcat la 5. 883 sambata18. 25 Maldive confirma primele sale doua cazuri de coronavirus17. 00 Papa Francisc va vorbi duminica in fata pelerinilor de la Roma prin intermediul unei legaturi video16. 35 Numarul cazurilor de coronavirus in Marea Britanie a urcat la 20614. 42 New York Times: Cum se feresc bogatii lumii de epidemie .

A revenit fashionista Celine Dion! Cum a aparut in New York!

Celine Dion a revenit in postura de fashionista! Dupa o pauza in care nu a mai aparut in presa gratie tinutelor desprinse parca din revistele de moda. Iata cum si-a facut aparitia recent, pe strazile din New York! .

VIDEO Mai multe case din statul New York au fost acoperite de zapada si gheata, intr-un peisaj desprins din filme

Imaginile si filmarile arata ca intr-un peisaj desprins din filmele pentru copii si totusi sunt reale. Viscolul puternic a transformat casele din oraselul Hamburg, din statul New York, in adevarate cuburi de gheta, conform BBC.

Bogatii lumii circula doar cu avioane private si merg pe insule izolate pentru a se feri de coronavirus

Marii bogati ai lumii circula doar avioane private si aleg ca destinatii de vacanta insule private cat mai izolate pentru a se proteja de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )