Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO Mai multe case din statul New York au fost acoperite de zapada si gheata, intr-un peisaj desprins din filme

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mai multe case din statul New York au fost acoperite de zapada si gheata, intr-un peisaj desprins din filme

Imaginile si filmarile arata ca intr-un peisaj desprins din filmele pentru copii si totusi sunt reale. Viscolul puternic a transformat casele din oraselul Hamburg, din statul New York, in adevarate cuburi de gheta, conform BBC. continuă pe Hotnews

Faze tari: Fenomen inedit in SUA. Mai multe case au fost acoperite complet de un strat gros de gheata; 10 lucruri care fac ca Japonia sa fie o tara iesita din comun

Motivul pentru care 4 sticlute de parfum sunt vandute cu 1,6 mil. Ce se intampla cu banii. O companie din Spania a lansat un set de parfumuri care costa. in 1978, doi someri au furat cadavrul lui Charlie Chaplin, cerand familiei sale o recompensa uriasa. Dupa un lung declin al sanatatii, Charlie Chaplin a murit la.

Fenomene periculoase imediate in mai multe judete. E cod portocaliu de viscol

Avertizare de fenomene meteo periculoase in mai multe judete din tara.

Razbunare in stil mafiot la Costanta: Un tanar, injunghiat de mai multe ori in plina strada (VIDEO)

Razbunare in stil mafiot la Costanta! Un tanar a fost atacat in plina strada si injunghiat de mai multe ori. Un sofer, care a vazut scenel socante, a dat alarma, iar la fata locului a ajuns o ambulanta de.

Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

In cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii. Banii sunt din bugetele locale si au fost virati de primariile sectoarelor 1 si 2 in conturile societatilor care asigura deszapezirea.

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

Aeroportul din Strasbourg, evacuat in urma unei alerte cu bomba. Mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat miercuri in urma unei alerte cu bombe si mai multe zboruri au fost anulate sau amanate. Masura evacuarii a fost dispusa dupa ce Aeroportul Strasbourg-Entzheim a primit.

PAS sustine ca a depus mai multe eforturi pentru a gasi o platforma comuna cu PDM, insa toate incercarile ar fi fost refuzate

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, a comunicat ca formatiunea a depus mai multe eforturi pentru a gasit o platforma comuna cu PDM, condus de Pavel Filip, insa toate incercarile au fost respinse de democrati. Reactia PAS vine in contextul in care PSRM a anuntat ca initiaza negocieri cu PDM privind crearea unei aliante de guvernare.

Ancheta de amploare, dupa ce poluarea a atins un nivel record in Capitala. Pechezitii la mai multe firme si persoane, intr-un dosar privind prejudicii aduse mediului

Este ancheta de proportii dupa poluarea excesiva din Capitala. Politistii fac noua perchezitii la mai multe firme si persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri.

Constanta: Un barbat a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiat in spate de mai multe ori

Un barbat de aproximativ 26 de ani a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a fost injunghiat in spate de mai multe ori, de o persoana ramasa deocamdata neidentificata. Politistii fac cercetari pentru gasirea autorului agresiunii.

Mediastandard.ro: Oamenii tind sa creada un fake news daca il vad de mai multe ori pe social media

Dupa cum spunea cel mai mare propagandist al istoriei, Joseph Goebbles, o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar. Poate nu atat de mult din perspectiva obiectiva, insa din pozitia consumatorilor de stiri, fake news-urile pot parea mai credibile cu cat ele sunt vazute de mai multe ori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )