Libnet.ro
UNICEF

21:15

New York Times: Giuliani spune ca scrisoarea trimisa n Romnia nu are legatura cu Guvernul SUA

Hotnews Hotnews,
 New York Times: Giuliani spune ca scrisoarea trimisa n Romnia nu are legatura cu Guvernul SUA

Avocatul Rudolph Giuliani a afirmat miercuri ca trimiterea unei scrisori adresate presedintelui Klaus Iohannis, prin care cerea verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunile asupra judecatorilor, nu are legatura cu Guvernul SUA, relateaza New York Times. continuă pe Hotnews

New York Times: Cat de mult a decazut America lui Trump

Sustinatorii lui Donald Trump stiau exact cine este acesta atunci cand l-au ales presedinte al Statelor Unite, scrie editorialistul New York Times Roger Cohen. Si, ca urmare, afirma Cohen, liderul Casei Albe are foarte mari sanse sa iasa cu bine din furtuna creata in jurul mandatului sau.

Ce spune Rudolph Giuliani despre scrisoarea sa si pozitia oficiala a SUA

Scrisoarea trimisa lui Klaus Iohannis si autoritatilor romane nu are nimic de-a face cu Guvernul american, a declarat avocatul presedintelui american Donald Trump, Rudolph Giulani, citat de The New York Times NYT).

Rudolph Giuliani, despre scrisoarea catre Iohannis: Nu are legatura cu Guvernul SUA. Eu sunt un avocat si un consultant independent

Rudolph Giuliani a declarat, pentru New York Times, ca scrisoarea catre presedintele Klaus Iohannis nu are nicio legatura cu Guvernul Statelor Unite. El a precizat ca, desi il reprezinta pe presedintele.

Halep, taxata in The New York Times: Un jurnalist american a remarcat o mare contraperformanta pentru Simona

Simona Halep e de peste 40 de saptamani pe primul loc mondial, insa, din pacate, are o problema la turneele de Grand Slam.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de minute, scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni. Ma adresez dumneavoastra, prin aceasta scrisoare, considerand ca.

Cristina Mihaela Dorobantu, vacanta in New York. A rezistat 5 zile fara shopping!

Desi ii este cunoscuta pasiunea pentru moda si shopping, Cristina Mihaela Dorobantiu a petrecut recent prima vacanta in care nu a facut deloc cumparaturi. Prezentatoarea rubricii Secrete intre fete de la Kanal D a avut parte de un mini-sejur de neuitat in New York, metropola de care s-a indragostit, spune, iremediabil.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: New York

Intr-un avion ce mergea de la Paris la New York, la un moment dat la Bussines Class este mare scandal. Capitanul o trimite pe stewardesa sa vada ce se intimpla. Vine inapoi si ii spune ca o blonda are bilet la.

Cine este Rudolph Giuliani, autorul unei scrisori publice in care critica excesele DNA: Luptator desavarsit impotriva mafiei, erou al americanilor pentru felul in care a condus orasul New York dupa atentatul din 11 septembrie 2001

Rudolph Giuliani este numele care a atras atentia romanilor, luni, dupa ce a trimis o scrisoare catre autoritatile din Romania in care atrage atentia despre situatia statului de drept ca urmare a exceselor DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )