Libnet.ro
UNICEF

16:30

Scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni

Antena3 Antena3,
Scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de minute, scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni. Ma adresez dumneavoastra, prin aceasta scrisoare, considerand ca. continuă pe Antena3

Scrisoare misterioasa trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, sefilor de partide

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a trimis o scrisoare tuturor sefilor de partide. Informatia a fost confirmata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in urma cu putin timp. Nu a vrut sa spuna ce co.

Tariceanu: Am primit o scrisoare de la directorul SRI. Lucrurile esentiale...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a primit in cursul zilei o scrisoare de la directorul SRI, Eduard Hellvig, care nu contine date secrete, ci afirmatii de principiu si referiri la protocoale. Liderul ALDE.

Directorul SRI: Nu mai exista in vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a anuntat vineri ca nu mai este in vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei in Romania, scrie Agerpres.

Codrin Stefanescu: Agenti infiltrati n ministere blocheaza activitatea Guvernului. Hellvig sa ia masuri

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca directorul SRI, Eduard Hellvig, trebuie sa rezolve problema acelor colaboratori, informatori si agenti infiltrati in ministere care blocheaza activitatea Guvernului in ansamblu.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )