Libnet.ro
UNICEF

13:15

New York Times: Trump si-a ajutat parintii sa evite taxe de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
New York Times: Trump si-a ajutat parintii sa evite taxe de milioane de dolari

Presedintele SUA, Donald Trump, a fost implicat in mai multe scheme fiscale care includ si cazuri de frauda in care acesta alaturi de fratii si surorile sale si-au ajutat parintii sa evite taxe in valoare de milioane de dolari, relateaza The New York Times. continuă pe Adevărul

Ancheta New York Times: Presedintele Donald Trump si fratii sai si-au ajutat parintii sa scape de impozitare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost implicat alaturi de fratii sai in manevre fiscale suspecte prin care parintii sai au evitat impozitarea, scrie marti cotidianul New York Times, citat de.

Fiscul investigheaza afacerile lui Donald Trump

Administratia fiscala din statul New York a confirmat ca a demarat o investigatie privind suspiciuni de evaziune fiscala, dupa ce cotidianul New York Times a scris ca presedintele american Donald Trump si-ar fi ajutat parintii sa evite plata a milioane de dolari drept taxe, relateaza BBC News.

Donald Trump, ANCHETAT pentru FRAUDA FISCALA! Suma COLOSALA pe care ar fi primit-o de la parintii sai, prin manevre de evaziune

Donald Trump este in centrul unui nou mega-scandal. Cotidianul New York Times NYT) a publicat o ancheta potrivit careia actualul presedinte al SUA ar fi primit peste 400 de milioane de dolari de la parintii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )