Libnet.ro
UNICEF

08:15

New York Times: Volkswagen a mintit mai bine de un an autoritatile de mediu din SUA despre emisii si dadea vina pe erori tehnice

Adevărul Adevărul,
New York Times: Volkswagen a mintit mai bine de un an autoritatile de mediu din SUA despre emisii si dadea vina pe erori tehnice

Directorii grupului auto german Volkswagen au sustinut mai bine de un an de zile ca discrepantele intre testele privind poluarea masinilor sale diesel si nivelurile mult mai mari inregistrate pe drumurile publice sunt erori tehnice, nu o incercare deliberata de a induce in eroare autoritatile de la Washington, scrie New York Times. continuă pe Adevărul

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion.

Publicatia New York Times publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole

The New York Times a anuntat ca va publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole ale sale, intrucat publicatia americana a depasit 1 milion de abonamente digitale.

Designerul Dorin Negrau i-a adus un omagiu Reginei Maria la New York: imprimeuri cu scene rurale si motive transilvanene

Designerul roman Dorin Negrau a fost apreciat la Saptamana Modei de la New York, unde si-a prezentat colectia de primavara-vara 2016. Negrau a pus in scena un spectacol romantic si plin de feminitate, pozitionand in prim-plan portul traditional, adaptat tendintelor curente.

Mai putin e mai bine? Ce trebuie sa stie toti parintii

Tu ce faci cand copilul pare ca nu te asculta? Cel mai probabil tipi. Ce faci atunci cand copilul tau incearca sa rezolve o situatie? Cel mai probabil ii sari in ajutor sa-i dai solutiile. Poate ca ar fi fost mai bine.

Avocat: Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista riscul unui infarct

Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista posibilitatea unei interventii chirurgicale, fiind risc de infarct, a declarat ieri seara Viorel Mocanu, unul din avocatii fostului edil al Capitalei, transmit surse din presa.

UPDATE Carpatica Asigurari, asigurator care functioneaza de mai bine de 1 an de zile sub nivelul legal de solvabilitate, anunta ca si-a majorat capitalul cu 2,5 milioane lei

Carpatica Asigurari, societate controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, si aflata in redresare financiara de mai bine de un an de zile pentru neindeplinirea conditiilor legale de solvabilitate, a anuntat luni ca si-a majorat capitalul, in data de 31 august 2015, cu o prima transa, in valoare de 2,5 milioane lei. La data de 30 iunie 2015, Carpatica Asig avea un grad de solvabilitate negativ de - 6,23, in conditiile in care minimul legal este de 1, ceea ce inseamna ca obligatiile inclusiv fata de asigurati) ale asiguratorului depasesc cu mult valoarea activelor. Pentru a se redresa financiar, Carpatica a promis catre ASF ca va incheia tranzactia cu un investitor strategic, pana in 15 decembrie 2015. UPDATE Reprezentantii Carpatica Asig pentru HotNews. ro: Impactul acestei majorari de capital asupra gradului de solvabilitate este unul pozitiv, dar nu putem spune ca este unul major, intrucat sunt o serie intreaga de masuri si actiuni ce trebuie realizate pentru imbunatatirea acestui indicator, pe langa majorarile de capital.

Boxerul american Floyd Mayweather este cel mai bine platiti sportiv din lume, cu venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015

Boxerul american Floyd Mayweather a avut venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015, fiind cel mai bine platit sportiv din lume, informeaza Forbes. Mayweather l-a devansat astfel pe.

Floyd Mayweather este sportivul cel mai bine platit al planetei

Boxerul american Floyd Mayweather a realizat venituri record de 300 milioane dolari in perioada iunie 2014 - iunie 2015, fiind sportivul cel mai bine platit al planetei, conform clasamentului stabilit de revista.

FOTO. Forbes. Cine este cel mai bine platit fotomodel din lume

Brazilianca Gisele Bundchen conduce si in acest an clasamentul Forbes al celor mai bine platite fotomodele din lume, datorita celor 44 de milioane de dolari pe care i-a castigat.

Grupul Volkswagen va trebui sa retraga circa 500.000 de vehicule in SUA

Administratia Barack Obama cere grupului auto Volkswagen sa retraga aproximativ 500. 000 de vehicule din Statele Unite, pe fondul acuzatiilor privind nerespectarea standardelor de poluare, afirma surse citate de ziarul The New York Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )