Libnet.ro
UNICEF

05:15

News alert! Klaus Iohannis raspunde criticilor pe tema vacantelor sale

România Liberă România Liberă,
News alert! Klaus Iohannis raspunde criticilor pe tema vacantelor sale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cei cinci. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu are nicio problema nici in civil, nici in penal in ceea ce priveste casele sale.

Klaus Iohannis, dupa caderea Guvernului Maia Sandu: Sprijinul Romaniei va fi strict conditionat de continuarea reformelor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, dupa caderea Guvernului Maia Sandu, ca este un demers indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, iar sprijinul Romaniei, inclusiv financiar in perioada urmatoare, va depinde de cpntinuarea reformelor.

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Breaking news! Marele regret al lui Klaus Iohannis, la final de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca regreta ca in m.

Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca la sedinta pe care liderii formatiunii o au luni seara va participa presedintele Klaus Iohannis si se va discuta despre strategia pentru urmatoarele doua saptamani. Vom discuta planul de comunicare care include raspunsul, pozitionarea si pe genul acesta de invitatii referitoare la dezbateri, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Alegeri prezidentiale 2019 - rezultate partiale ale votului din Diaspora: Dan Barna - 42,55%, urmat de Klaus Iohannis cu 36,2%

Rezultatele provizorii dupa numararea voturilor exprimate in 30 de sectii de votare din 23 de state la alegerile prezidentiale de duminica, Dan Barna se situeaza pe pe primul loc, cu 42,55%, urmat de Klaus iohannis, cu 36,2%.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis: Am votat pentru Romania normala si sper sa primesc confirmarea ca romanii isi doresc acelasi lucru

Presedintele Klaus Iohannis a votat la ora 9. 10, la Liceul Jean Monnet din Capitala, declarand ca a votat pentru Romania normala si ca spera sa primeasca confirmarea ca foarte multi romani isi doresc acelasi lucru.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )