Libnet.ro
UNICEF

23:30

NEWS ALERT. Lovitura pentru Victor Ponta: DNA a disjuns o parte din dosarul clasat al fostului premier, in care era acuzat de fals in inscrisuri. Acum, Parchetul General a demarat o cercetare in rem pentru evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT. Lovitura pentru Victor Ponta: DNA a disjuns o parte din dosarul clasat al fostului premier, in care era acuzat de fals in inscrisuri. Acum, Parchetul General a demarat o cercetare in rem pentru evaziune fiscala

Procurorii anticoruptie au disjuns un dosar de evaziune fiscala, din dosarul in care fostul premier Victor Ponta era cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Dosarul a fost trimis la Parchetul General, pentru cercetare in rem. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru Victor Ponta: DNA a disjuns o parte din dosarul clasat al fostului premier, in care era acuzat de fals in inscrisuri. Acum, Parchetul General a demarat o cercetare in rem pentru evaziune fiscala

Procurorii anticoruptie au disjuns un dosar de evaziune fiscala, din dosarul in care fostul premier Victor Ponta era cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Dosarul a fost trimis la Parchetul General, pentru cercetare in rem.

Dosarul in care Victor Ponta era acuzat de evaziune fiscala, disjuns de DNA si trimis la Parchetul General pentru cercetare in rem

DNA a disjuns un dosar de evaziune fiscala din dosarul in care fostul premier Victor Ponta era cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, care a fost trimis la Parchetul General pentru cercetare in rem.

Victor Ponta a scapat de dosarul de conflict de interese de la DNA: Ordonanta de clasare a fost semnata

Victor Ponta scapa de dosarul de conflict de interese de la DNA. Procurorul Jean Uncheselu a semnat la sfarsitul lunii martie ordonanta de clasare a acestui dosar, informeaza.

Victor Ponta, ironic pe Facebook: O sa merg la Juncker sa vorbeasca cu Iohannis care sa vorbeasca cu Grindeanu sa repare scara rulanta de la Otopeni

Victor Ponta a scris, marti, pe Facebook, ca va vorbi cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa le ceara oficialilor romani sa repare scara rulanta de la aeroportul Otopeni, nefunctionala din octombrie, acesta fiind un aspect penibil pentru Romania europeana.

Victor Ponta: Klaus Iohannis ne-a dus cu fofarlica, a mintit cand a spus ca MCV nu este ridicat din cauza Parlamentului

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat joi, la Parlament, ca presedintele Klaus Iohannis ne-a dus cu fofarlica si a mintit cand a spus ca Mecanismul de Cooperare si Verificare nu este ridicat din cauza Parlamentului, in conditiile in care problema MCV este reprezentata de pozitia unor state membre si de atitudinea unor sefi de institutii din Romania.

Victor Ponta, cuvinte de lauda pentru un tehnocrat

Victor Ponta l-a felicitat, intr-un mesaj pe Facebook, pe Sorin Cimpeanu, care a fost ales, vineri, presedinte al Agentiei Universitare a Francofoniei, in prezenta reprezentantilor a 1. 000 de.

Victor Ponta, un nou atac la Guvernul Grindeanu: Aspect penibil pentru Romania europeana!

Victor Ponta atrage atentia asupra unui aspect penibil pentru Romania europeana. Este vorba despre poarta de intrare in tara. Maine soseste in Romania Presedintele.

Victor Ponta: Presedintele Iohannis ne-a pacalit cand a zis ca problemele cu MCV-ul sunt din cauza Parlamentului

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, joi, in privinta aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, exista doua probleme care tin de opozitia unor state membre, dar si de pozitia unor sefi de institutii din Romania.

Victor Ponta: Discutiile despre Legea gratierii fac rau PSD-ului

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat referitor la Legea gratierii ca face rau PSD avand in vedere ca in ultima perioada au fost contabilizate numai stiri negative la adresa partidului.

Victor Ponta, atac la Iohannis si guvernul PSD: Sa guvernezi eficient e mult mult mai complicat

Victor Ponta a comentat, pe Facebook, castigarea alegerilor prezidentiale din Franta de catreEmmanuel Macron, aratand ca a fost partea usoara, completand ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )