Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Discutiile despre Legea gratierii fac rau PSD-ului

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Discutiile despre Legea gratierii fac rau PSD-ului

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat referitor la Legea gratierii ca face rau PSD avand in vedere ca in ultima perioada au fost contabilizate numai stiri negative la adresa partidului. continuă pe România Liberă

Ponta, despre Legea gratierii: Face rau PSD-ului

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, joi, referindu-se la Legea gratierii, ca aceasta face rau PSD, avand in vedere ca in ultima perioada au fost contabilizate numai stiri negative la adresa.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

Premierul Sorin Grindeanu, despre legea gratierii: Nu am avut o discutie cu domnul Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca nu a avut o discutie aplicata cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu privire la legea gratierii. Noi avem o forma pe care am trimis-o . ) catre P.

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

Traian Basescu, despre legea gratierii: Scoate din inchisori hotii, dar raman incarcerati medicii si profesorii

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, de la tribuna Senatului, proiectul Legii gratierii asa cum a fost adoptat el de comisia juridica, spunand ca scoate din inchisori hotii din curti si din.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Dragnea: Nu ma intereseaza cum iese Legea gratierii din Senat. Eu nu-i dau drumul la Camera pana nu am garantii ca e un pachet care rezolva problema

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca pe el nu il intereseaza cum iese Legea gratierii din Senat, pentru ca el nu va da drumul proiectului pentru dezbatere in Camera Deputatilor pana cand nu va avea garantii din partea Guvernului si a Ministerului Justitiei ca aceasta face parte dintr-un pachet legislativ care rezolva problemele din penitenciare.

Conducerea PSD se reuneste miercuri in sedinta Comitetului Executiv. Legea gratierii si sanctiuni pentru doi colegi, pe ordinea de zi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca pe ordinea de zi figureaza situatia privind legea gratierii si a admis ca vor exista si sanctiuni, cel mai vizat fiind Serban Nicolae, presedinte al Comisiei juridice din Senat. De asemenea, o posibila sanctiune va fi decisa si pentru deputatul Nicolae Bacalbasa, cel care a avut un comportament indecent, marti, in plenul Camerei Deputatilor.

Legea gratierii revine la forma propusa de Guvern. De ce a intors PSD proiectul

Senatorii PSD-ALDE au decis sa intoarca Legea gratierii la Comisia juridica, dar nu pentru a mai fi dezbatuta, ci pentru a fi adoptata in forma in care a venit de la Guvern. Astfel, Liviu Dragnea incearca sa se dezica de modificarile in favoarea penalilor operate de senatorul PSD Serban Nicolae, care au scos din nou lumea in strada.

Protest al deputatilor USR in plenul Senatului: Respingeti legea gratierii!

Cativa deputati USR, intre care si presedintele partidului Nicusor Dan, s-au aflat cateva minute in plenul Senatului, la inceputul sedintei, unde au protestat cu coli albe pe care scria Respingeti legea gratierii!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )