Libnet.ro
UNICEF

12:15

News alert! Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua veteranilor

România Liberă România Liberă,
News alert! Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua veteranilor

Premierul Ludovic Orban afirma luni, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei veteranilor din teatrele. continuă pe România Liberă

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere

Nu trebuie sa ne panicam, deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, in acest an, reiese din declaratiile premierului Ludovic Orban, care a precizat ca urmeaza discutiile cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

Continua epurarile din Guvern. Lista cu cei 60 de pesedisti inlaturati de Ludovic Orban dupa primele trei zile

Inca 20 de secretari de stat si consilieri au fost inlaturti astazi din Guvern, se arata intr-o decizie publicata vineri in Monitorul Oficial. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri, declara Ludovic Orban in prima sedinta de guvern, de miercuri, inlaturand de atunci aproximativ 60 pesedisti din Guvern. O parte dintre acestia nu au mai asteptat sa fie dati afara si si-au prezentat demisia.

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, .

Va amintiti de romanul cu placute anti-PSD? Decizia pe care a luat-o, dupa ce s-a intalnit cu Ludovic Orban

Va mai reamintiti de Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD stabilit in Suedia care, in vara anului 2018, a starnit un imens caz prin fapta sa? Ce decizie a luat dupa ce s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban? Razvan Stefanescu, romanul cu placutele anti-PSD in vara anului 2018, Razvan Stefanescu, un roman stabilit in Suedia, .

LUDOVIC ORBAN: Deficitul bugetar a fost mascat, a fost mentinut sub 3% pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca deficitul bugetar a fost mascat pana in prezent, pe spinarea mediului de afaceri, fiind astfel mentinut sub 3% din PIB.

Ludovic Orban: Vom solicita BEC suplimentarea birourilor electorale ale sectiilor de votare

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul va solicita Biroului Electoral Central o decizie care sa permita asigurarea numarului de membri in birourile electorale ale sectiilor de votare in cazul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )