Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere

Nu trebuie sa ne panicam, deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, in acest an, reiese din declaratiile premierului Ludovic Orban, care a precizat ca urmeaza discutiile cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere. continuă pe Hotnews

Surse MFP: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Finantele trebuie sa imprumute mai mult, deficitul fiind peste cel aprobat in Parlament

Surse din Ministerul Finantelor Publice confirma ceea ce crede Florin Citu cu privire la deficitul bugetar. Acesta va depasi 3% din PIB, mai ales ca s-au facut recent plati catre PNDL si, fiind final de an, de undeva trebuie sa se finanteze deficitul, astfel ca e nevoie de mai multe imprumuturi. Prima veste proasta a noului ministru de Finante. Citu: Nu sunt convins ca ne putem incadra in tinta de deficit de 3%.

LUDOVIC ORBAN: Deficitul bugetar a fost mascat, a fost mentinut sub 3% pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca deficitul bugetar a fost mascat pana in prezent, pe spinarea mediului de afaceri, fiind astfel mentinut sub 3% din PIB.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar a fost mascat!

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca deficitul bugetar a fost mascat pana in prezent, pe sp.

Majorarea pensiilor creste deficitul bugetar la 3,6% din PIB

Romania va continua sa inregistreze o crestere economica puternica in 2019, de 4,1%, sustinuta de co.

Ludovic Orban: Garantam continuarea alocarii a 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, la Uzina Mecanica Bucuresti, ca Executivul pe care-l conduce intentioneaza sa continue alocarea a doua procente din Produsul Intern Brut pentru domeniul Apararii, transmite Mediafax.

Orban promite ca anul viitor nu va aparea nicio taxa noua si face noi precizari despre taxa auto: Asa se nasc fake news-urile

Dupa o discutie vineri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, premierul Ludovic Orban a declarat ca in cursul anului viitor nu va aparea nicio taxa noua. Referindu-se la taxa auto, Orban a comentat ca asa se nasc fake news-urile, adaugand ca discutia a fost una de principiu. Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

Ludovic Orban: Garantam continuarea alocarii a 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare Ministrul Ciuca: Armata Romaniei are nevoie de tehnica si echipamente moderne

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca pastreaza alocarea a 2% din PIB catre Aparare, acesta fiind un angajament al Romaniei in cadrul NATO. Seful Executivului a facut acest anunt la.

EDUCATIE Sindicalistii cer noului Guvern 6% din PIB

Sindicalistii din educatie spera ca schimbarea de guvern sa fie benefica si pentru acest sector de activitate. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant solicita noului executiv regandirea sistemului de finantare a educatiei si alocarea, in noul an bugetar, a 6% din PIB: Pastrarea actualului mod de calculare a costului standard per elevprescolar inseamna adancirea subfinantarii si scaderea calitatii actului educational ca principal efect. Costul standard per elevprescolar este &171;gaselnita &187; prin care guvernantii, de-a lungul anilor, nu au facut decat sa mimeze finantarea educatiei. Fara alocari de fonduri calculate in functie de realitatile din scoli, educatia din Romania va continua sa se degradeze intr-un ritm accelerat.

FSLI cere noului Guvern al Romaniei renuntarea la costul standard per elevprescolar si alocarea a 6% din PIB pentru educatie

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant solicita noului Guvern al Romaniei regandirea sistemului de finantare a sistemului de educatie si alocarea, in noul an bugetar, a 6% din PIB pentru acest sector de activitate si eliminarea costului standard.

Ludovic Orban lanseaza acuzatii incendiare: Deficitul bugetar a fost mentinut sub 3% pe spinarea mediului de afaceri

Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar este mai mare de 2. 8% la 10 luni, insa a fost mascat de fostul Guvern pe spinarea mediului de afaceri. Am descoperit, suntem pe minimul de investitii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )