Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nexus 6 si cele mai importante trei motive pentru care l-ai cumpara

Playtech Playtech,
Nexus 6 si cele mai importante trei motive pentru care l-ai cumpara

Nexus 6 a ajunsla noi pentru review. Maine, apare review-ul, dar inainte am decis ca ecazul sa scoatem in fata motivele esentiale pentrucare l-ai vrea. Nexus 6 are un ecran de 6 inci si este la limita dintre un phablet si o tableta de 7 inci. Are poate cel mai bun hardware pe care ti l-ai dori, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu patru nuclee la 2,7GHz, o memorie RAM de 3GB si spatiu de stocare de 32 sau []. continuă pe Playtech

Cele mai importante evenimente economice si politice la final de an: ce se intampla cu bugetul, petrolul si gazele?

Fara buget, dar cu un nou presedinte, Romania intra in ultima luna a anului, una deloc linistita in pietele financiare. Care sunt cele mai importante evenimente si anunturi care trebuie urmarite luna aceasta?.

Cele mai importante alegeri din istoria Moldovei: coalitia pro-europeana ia in calcul o alianta cu Partidul Comunist daca nu obtine majoritate duminica

In Moldova, comunisti nu sunt doar comunistii, spune Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului. Partidul Socialistilor lui Igor Dodon a impanzit Moldova cu panouri in care, din stanga lui Putin, le promite oamenilor ca vor merge inainte cu Rusia. intre timp, coalitia pro-europeana nu exclude ideea de a se alia cu Partidul Comunist al lui Voronin la guvernare pentru a continua parcursul cartre UE.

Cele trei motive pentru care vei dori Nexus 6, cel mai bun smartphone Google

Nexus 6 e un smartphone vandut de Google si fabricat de Motorola. Totodata, este primul phablet realizat de compania americana in linia Nexus. Iata care sunt marile sale atuuri.

Nexus 6 este mai rezistent la apa decat se astepta cineva [VIDEO]

Desi cei de la Google nu s-au laudatcu rezistenta la apa a noului lor smartphone, se pare ca Nexus 6 rezista foarte bine. Nexus 6 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri ale momentului. Este realizat de Motorola si foloseste un display QHD cu o diagonala generoasa de 6 inci. Partea de procesare este asigurata de un Snapdragon 805, in timp ce camera principala este mai mult decat decenta la 13 megapixeli cu stabilizare optica. Un aspect important care lipseste [].

De la Friends la Gossip Girl! Iata cele mai chic apartamente ale personajelor din serialele tale preferate!

Serialele provoaca dependenta, iar in timp ce urmaresti cu nesat un astfel de show tv, te atasezi nu doar de personaje, ci si de casele lor, locurile care gazduiesc majoritatea momentelor importante. Iata in continuare cele mai cunoscute apartamente ale personajelor din seriale!.

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

FOTO Cele mai frumoase tinute la British Fashion Awards: Rihanna si Rita Ora, aparitii riscante

Pe 1 decembrie, in Londra, starurile au defilat la gala decernarii premiilor britanice in cinstea modei. Desi evenimentul celebreaza numele britanice, cum o spune si titlul, si celebritatile americane au sosit cu cele mai frumoase tinute, pentru a se face remarcate.

Cele mai bune jocuri la reducere pentru iPhone sau Android

Black Friday 2014 a trecut, dar asta nu inseamna ca oferteles-au terminat. Astazi este Cyber Monday, iar pe Play Store si App Store puteti gasi niste reduceri considerabile. Ne aflam in prima saptamana dupa Black Friday, iar magazinele online ale celor de la Google si Apple sunt pline de reduceri la tot felul de aplicatii si jocuri. Nu exista o perioada mai buna pentru a cumpara un joc pe care il doreati de mai mult timp. Va prezentam astfelcateva [].

FOTO Familia Ilie, una dintre cele mai traditionale din tara

Familia Ilie din Dambovita poate fi considerata, pe bune dreptate, una dintre cele mai traditionale din tara. Cu peste 150 de costume populare pe care le pastreaza in podul casei, Cristina, alaturi de mama sa au lansat o provocare pentru toti romanii: iubiti-va tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )