Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Inedit! Selfeet, un nou fenomen cucereste mediul online! Fotografii de colectie cu cele mai COOL podele din lume!

Un fotograf talentat posteaza pe Instagram, sub protectia anonimatului, fotografii inedited cu cele mai spectaculoase podele din lume, pe care chiar el insusi sau alti oameni au avut sansa de pasi!.

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

Cine sunt cei noua finalisti de la X Factor: de la noul Alex Mataev pana la una dintre cele mai bune voci feminine

Juriul a decis care sunt cei noua finalisti X Factor, intr-un show marcat de interpretari de exceptie, alegeri dificile si decizii neasteptate. Ca in concurs au ramas cele mai bun voci, telespectatorii Antenei 1 stiu deja, dar cine sunt, de fapt, concurentii care au ajuns in finala show-ului? Adevarul va prezinta povestile din spatele muzicii.

Sigur nu ti-ai dori sa pui piciorul aici! Cele mai periculoase insule din lume!

Unii oameni sunt dornici de aventura si in locul vacantelor relaxante la resorturi de lux, prefera expeditiile pline de adrenalina in care descopera locuri noi si fascinante. Curajul trebuie sa aiba insa intotdeauna o limita, intrucat poate avea urmari dezastruoase. Iata care sunt, conform theactivetimes. com, cele mai periculoase 5 insule din lume!.

Cele mai bune jocuri la reducere pentru iPhone sau Android

Black Friday 2014 a trecut, dar asta nu inseamna ca oferteles-au terminat. Astazi este Cyber Monday, iar pe Play Store si App Store puteti gasi niste reduceri considerabile. Ne aflam in prima saptamana dupa Black Friday, iar magazinele online ale celor de la Google si Apple sunt pline de reduceri la tot felul de aplicatii si jocuri. Nu exista o perioada mai buna pentru a cumpara un joc pe care il doreati de mai mult timp. Va prezentam astfelcateva [].

Reduceri eMAG la produse Samsung: cele mai bune oferte de care sa profiti

Black Friday s-a incheiat, dar eMAG a pregatit reduceri la produse Samsung. Cu numele Crazy Days, pana pe 2 decembrie ai urmatoarele oferte. Samsung Crazy Days este campania prin care eMAG ofera pe site-ul sau reduceri la produsele companiei sud-coreene. Sunt telefoane, televizoare si electrocasnice, dar daca nu esti interesat de toate, iti prezint produsele si ofertele pe care ar trebui sa le iei in calcul. Samsung Galaxy S5, telefonul vedeta al companiei pentru 2014, este redus pana la 2.

Cele mai bune alimente care te incalzesc in mod natural pe timp de iarna. Cum sa nu mai suferi de frig

Hainele groase ajuta la incalzirea exterioara a corpului, dar pe timpul iernii trebuie sa ne incalzim si din interior spre exterior, iar alimentatia ne poate ajuta in acest sens! Anumite alimente, bogate in.

Cele mai bune alimente care te incalzesc in mod natural pe timp de iarna

Anumite alimente, bogate in nutrienti, antioxidanti si substante care mentin sistemul imunitar la un nivel optim, ne pot ajuta sa luptam din interior spre exterior cu temperaturile scazute de afara.

Cele mai bune sarmalute de post in foi de vita

In asteptarea Craciunului si a festinului culinar din zilele de sarbatoare, te poti bucura de aceste sarmalute de post, foarte delicioase.

Nexus 6 si cele mai importante trei motive pentru care l-ai cumpara

Nexus 6 a ajunsla noi pentru review. Maine, apare review-ul, dar inainte am decis ca ecazul sa scoatem in fata motivele esentiale pentrucare l-ai vrea. Nexus 6 are un ecran de 6 inci si este la limita dintre un phablet si o tableta de 7 inci. Are poate cel mai bun hardware pe care ti l-ai dori, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu patru nuclee la 2,7GHz, o memorie RAM de 3GB si spatiu de stocare de 32 sau [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )