Libnet.ro
UNICEF

01:05

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Antena3 Antena3,
Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Paris Saint-Germain a anuntat ca trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucatori infectati sunt Neymar, Paredes si Di Maria, potrivit LEquipe. Conducerea clubului sportiv crede ca cei trei s-au infectat dupa o vacanta in Ibiza. continuă pe Antena3

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

Sorin Cirtu, pozitiv cu COVID-19, a fost internat in spital. Focar la CS U Craiova. Mihai Rotaru si Marcel Popescu, infectati si ei cu noul coronavirus

Dupa eliminarea rusinoasa din preliminariile Europa League, problemele continua la CS U Craiova. 3 oameni-cheie din conducerea oltenilor au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Presedintele Sorin Cirtu,.

Angajati ai Ambasadei Romaniei la Londra si Centralei MAE, depistati pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un angajat cu functie de executie din cadrul Centralei MAE si un angajat al Ambasadei Romaniei la Londra au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus.

Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu coronavirus, potrivit agentiilor d.

Berlusconi a fost testat pozitiv la Covid-19

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost testat pozitiv la coronavirus, relateaza Reuters.

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Actualul lider al partidului Forza Italia se afla in casa sa din Arcore, Lombardia. Potrivit medicului sau, Berlusconi este asimptomatic.

Neymar, infectat cu noul coronavirus, alaturi de doi coechipieri de la PSG

Neymar a fost confirmat cu COVID-19. Starul brazilian, alaturi de Angel Di Maria si Leandro Paredes sunt fotbalistii de la PSG cu noul coronavirus, informeaza LEquipe. Neymar, Paredes si Di Maria vor sta.

Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu Covid-19

La cei 84 de ani ai sai, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, au confirmat surse apropiate acestuia, precum si medicul sau, transmite agentia de.

CORONAVIRUS |inca un focar de COVID-19 in Liga I: Trei oficiali de la CS Universitatea Craiova au fost testati pozitiv (VIDEO)

Un nou focar de coronavirus in Liga 1. De aceasta data clubul lovit de virusul SARS-CoV-2 este CS Universitatea Craiova. Patru oficiali au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )