Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters. continuă pe Adevărul

Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu coronavirus, potrivit agentiilor d.

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Actualul lider al partidului Forza Italia se afla in casa sa din Arcore, Lombardia. Potrivit medicului sau, Berlusconi este asimptomatic.

inca un medic infectat cu noul coronavirus a murit. Lucra la clinica de hematologie din Mures

A murit medicul din Mures, care era infectat cu noul coronavirus si pentru care fusese adusa plasma cu elicopterul, intr-o incercare disperata de a i se salva viata.

Neymar, infectat cu noul coronavirus, alaturi de doi coechipieri de la PSG

Neymar a fost confirmat cu COVID-19. Starul brazilian, alaturi de Angel Di Maria si Leandro Paredes sunt fotbalistii de la PSG cu noul coronavirus, informeaza LEquipe. Neymar, Paredes si Di Maria vor sta.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu Covid-19

La cei 84 de ani ai sai, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, au confirmat surse apropiate acestuia, precum si medicul sau, transmite agentia de.

Silvio Berlusconi se razbuna, dupa ce fosta iubita a fost fotografiata sarutand o alta femeie

La 83 de ani, Berlusconi nu pare sa incetineasca ritmul, continuad sa duca batalii legale, politice, dar si. amoroase! Pentru Silvio Berlusconi, despartirea de fosta iubita in varsta de 35 de ani, Francesca Pascale, dupa 10 ani de relatie, a costat ceva.

Cazul care arata ca noul coronavirus se transmite prin aerosoli

In luna ianuarie, la inceputul a ceea ce avea sa devina pandemia de COVID-19, un pasager infectat si asimptomatic a contaminat o treime din persoanele care au calatorit mai putin de o ora intr-un autocar slab aerisit, un nou indiciu ca noul coronavirus este foarte probabil transmisibil prin aerosoli.

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Paris Saint-Germain a anuntat ca trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucatori infectati sunt Neymar, Paredes si Di Maria, potrivit LEquipe. Conducerea clubului sportiv crede ca cei trei s-au infectat dupa o vacanta in Ibiza.

Primaria Capitalei va acorda 500 de vouchere in valoare de 4.800 de leibeneficiar persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus si doneaza plasma

Primaria Capitalei a lansat marti proiectul Doneaza plasma, salveaza viata prin care va acorda un sprijin financiar in valoare de 4. 800 de leibeneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus. Proiectul este bugetat pentru 500 de donatori, iar vocherele pot fi utilizate pentru achizitionarea de servicii medicale si medicamente, precum si de alimente.

Angajati ai Ambasadei Romaniei la Londra si Centralei MAE, depistati pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un angajat cu functie de executie din cadrul Centralei MAE si un angajat al Ambasadei Romaniei la Londra au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )