Libnet.ro
UNICEF

08:15

NICIODATA nu va mai fi difuzata la TV o astfel de emisiune! E una din cele mai controversate din lume

Antena3 Antena3,
NICIODATA nu va mai fi difuzata la TV o astfel de emisiune! E una din cele mai controversate din lume

Din dorinta unei audiente numeroase, producatorii emisiunilor de televiziune vin cu idei cel putin ciudate. in Olanda, spre exemplu, s-a difuzat o emisiune numita: The Big Donor Show, in care se prezenta in. continuă pe Antena3

A fost una din cele mai cautate actrite de la Hollywood. Acum arata ca o CERSETOARE. Transformarea e socanta

Amanda Bynes era una din cele mai promitatoare aparitii pe marile ecrane. Comediile in care a jucat au fost savurate de publicul american, si nu numai, iar tanara era foarte indragita de fanii ei. insa.

Una din cele mai frumoase manastiri din Romania, MISTUITA de flacari. A ramas un morman de cenusa

Manastirea Varzaresti din judetul Vrancea a fost mistuita de flacari in aceasta noapte. Un incendiu puternic a distrus chiliile in care stau maicutele. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele su.

Ce se intampla cu TOTI oamenii care au acces la internet. Simti ca nu mai ai intimitate

Internetul este una din cele mai mari surse de informatie. Totul se gaseste aici, totul se intampla in timp real, toti oamenii afla ceea ce vor despre oricine. insa ca orice lucru bun, internetul are doua.

Cea mai distractiva reteta: Vezi cum se prepara o omleta fara sa spargi oul (VIDEO)

Omleta poate fi considerata una din cele mai distractive feluri de mancare, din punctul de vedere al modului in care poate fi preparata. Un internaut a publicat pe YouTube un filmulet in care arata cum se poate g.

Show-ul celor de la Iron Maiden, unul din cele mai bune concerte rock din ultimii ani la Bucuresti

Fear of the Dark, Aces High, Number of the Beast, The Trooper - niciuna din celebrele piese Iron Maiden nu a lipsit din set-listul concertului pe care celebrii rockeri britanici l-au sustinut.

Hackeri pusi sub acuzare in cea mai mare schema de atac informatic din istoria SUA. Carrefour si 7-Eleven, printre victime

Procuratura din statul american New Jersey a pus sub acuzare patru rusi si un ucrainean, care au spart retelele informatice ale unor mari retaileri, intre care Carrefour si 7-Eleven, in cea mai mare schema de hacking din istoria SUA, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Rubla, in cea mai lunga perioada de declin din ultimele doua luni

Moneda Rusiei, rubla, se afla in cea mai lunga perioada de depreciere din mai pana in prezent, iar randamentele obligatiunilor tarii cresc din cauza temerilor legate de veniturile pe care aceasta le va obtine din exporturile de titei, ca urmare a declinului cotatiilor de pe piata de profil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )