Libnet.ro
UNICEF

17:15

Niciun alegator la urne, in primele 7 ore de vot, intr-o comuna din judetul Iasi

B1 B1,
Niciun alegator la urne, in primele 7 ore de vot, intr-o comuna din judetul Iasi

Desi sectiile de votares-au deschisla ora 7. 00, pana la ora 14. 00, niciun alegator nu si-a exprimat votul intr-o sectie de votare din judetul Iasi. Prezenta la urne, 0% in comuna. continuă pe B1

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primaria Sector 1, a votat la primele ore ale diminetii: Am votat pentru a relua proiectele de dezvoltare, pentru Sectorul 1 pentru a reda vitata fiecarui cartier (VIDEO)

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, Ioana Constantin, a votat la randul sau la primele ore ale diminetii. Am votat pentru ca Sectorul 1 sa redevina capitala Capitalei. Am votat pentru a relua proiectele.

La vot, fara teama de Covid-19: Locuitorii unei comune din Ialomita s-au ingramadit la sectie de la primele ore ale diminetii (FOTO)

Buluceala la vot, fara respectarea normelor de distantare, intr-o comunca din judetul Ialomita. in comuna Boranesti, sute de persoane s-au ingramadit sa intre in sectiile de votare 112 si 113. Desi.

Bataie intre sotia primarului si o alta alegatoare, in fata unei sectii de votare din Caras-Severin Coada la votare in comuna Zorletu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Zorlentu Mare este comuna din Caras-Severin in care, la fiecare rand de alegeri, Politia Romana disloca forte suplimentare. Prin urmare, nici anul acesta nu face exceptie. La alegerile locale de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )