Libnet.ro
UNICEF

19:15

La vot, fara teama de Covid-19: Locuitorii unei comune din Ialomita s-au ingramadit la sectie de la primele ore ale diminetii (FOTO)

B1 B1,
La vot, fara teama de Covid-19: Locuitorii unei comune din Ialomita s-au ingramadit la sectie de la primele ore ale diminetii (FOTO)

Buluceala la vot, fara respectarea normelor de distantare, intr-o comunca din judetul Ialomita. in comuna Boranesti, sute de persoane s-au ingramadit sa intre in sectiile de votare 112 si 113. Desi. continuă pe B1

Locuitorii unei localitati din Romania au aflat deja cine castiga mandatul de primar duminica

In comuna Batrana, din judetul Hunedoara, doar un vot e suficient pentru victoria in alegeri, Primarul in functie, Radu Herciu, nu are adversar si va castiga, chiar daca va fi unicul votant! Comuna Batrana, cea mai mica si cea mai imbatranita din tara, are doar 97 de locuitori cu drept de vot.

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

Primarul unei comune din Sibiu, acuzat ca le indica cetatenilor cum sa voteze (VIDEO)

Nicolae Susa, primarul comunei Seica Mare, judetul Sibiu, este acuzat ca le-ar fi aratat oamenilor cum sa voteze in timpul alegerilor locale de duminica. Primarul comunei Seica Mare, acuzat ca le.

Gafa de proportii! Elevii unei scoli din Bucuresti acuza dureri de ochi, dupa ce au fost uitati in clasa cu lampa UV aprinsa. Reactia dirigintei

Elevii dintr-o clasa de a VII-a de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti au fost uitati, marti, timp de trei ore cu lampa UV aprinsa, in loc de 15 minute, cat trebuie tinuta in mod normal, pentru a dezinfecta zona. Acasa, copiii s-au plans parintilor ca au senzatii de durere si usturime a ochilor sau vedere in ceata. Conducerea scolii paseaza responsabilitatea parintilor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )