Libnet.ro
UNICEF

23:16

Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu

Niciun spital din judetul Vaslui nu are, la aceasta data, autorizatie de securitate la incendiu, a informat, luni, conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu. Situatie asemanatoare si la Spitalul Judetean Arad

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt scoate la iveala probleme grave in randul unitatilor medicale din Romania. Spre exemplu, niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu. in.

in Romania sunt judete in care niciun spital nu are autorizatie de securitate la incendiu

Tragedia de la Piatra Neamt, unde Sectia ATI a fost mistuita de flacari, iar zece pacienti au murit si un medic a fost grav ranit, scoate din nou la iveala problemele cronice ale sistemului medical din Romania, unde zeci de spitale nu au autorizatie de securitate la incendiu, unele functionand in cladiri vechi si de 100 de ani. in judetul Vaslui, de exemplu, nicio unitate medicala nu are un astfel de aviz elementar.

Episcopul emerit Petru Gherghel a fost confirmat cu Covid-19, fiind internat intr-un spital din Iasi

Episcopia Romano-Catolica Iasi a anuntat, pe Facebook, ca episcopul emeritc Petru Gherghel a fost depistat cu Covid-19 si esteinternat de cateva zile intr-un spital din oras. Potrivit sursei citate,.

Peste jumatate din spitalele din judetul Constanta nu au autorizatie de securitate la incendiu

Dupa judetele Arad si Olt, judetul Constanta este unul dintre cele in care spitalele functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. in Constanta, din 18 unitati sanitare cu spitalizare.

Pavilionul central al Spitalului Judetean Slatina nu are autorizatie de incendiu. Aici functioneaza blocul operator si sectia ATI

O serie de controale se desfasoara in toata tara, pentru verificarea autorizatiilor spitalelor si sectiilor ATI, iar una dintre unitatile medicale fara autorizatie de siguranta la incendiu este.

Cadrele medicale avertizeaza: Tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta in orice spital din tara

Sindicatul Liber al Cadrelor Medii Sanitare - Sanitas - avertizeaza ca tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta oricand si la alte unitati medicale din tara. Motivele sunt lipsa echipamentelor medicale si suprasolicitarea personalului.

10 milioane in fonduri europene, ingropate intr-un spital din Teleorman: ce a patit managerul spitalului

Cand vine vorba de fonduri europene, de cele mai multe ori, ai crede ca sunt destul de greu de furat. Cu toate acestea, 10 milioane de lei au fost alocate unui spital in care nu s-a intamplat.

Cum se simte medicul erou de la Neamt. Aflat intr-un spital din Belgia, Catalin Denciu ar fi intubat, dar intr-o stare stabila

Medicul erou Catalin Denciu a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia, unde in prezent ar fi intubat, dar in acest moment este intr-o stare stabila. Echipa medicala de acolo i-a facut deja o evaluare,.

Noi restrictii in mai multe localitati din judetul Alba Se inchid restaurantele, iar circulatia pe timp de noapte si a grupurilor mai mari de 6 persoane se va interzice

Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a decis implementarea mai multor masuri pentru populatie, in contextul cresterii incidentei cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14.

Spitalul din judetul Mures va sprijini SJU Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare, injectomate

Prefectul judetului Mures, Mara Toganel, a convocat, in cursul diminetii de duminica, o sedinta la care au participat managerii spitalelor din municipiul Targu Mures, precum si conducerile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures si Directiei de Sanatate Publica a judetului Mures. A fost luata decizia ca SJU Neamt sa fie sprijinit cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare si injectomate, dar si disponibilitatea de a fi preluati pacienti COVID si cu alte patologii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )