Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicky Hayden a murit, ca urmare a ranilor suferite in urma unui accident rutier

Antena3 Antena3,
Nicky Hayden a murit, ca urmare a ranilor suferite in urma unui accident rutier

Nicky Hayden a murit. Nicky Hayden, fostulcampion mondialinMoto GP,implicat intr-un grav accident rutier saptamana trecuta, a murit, anuntaeurosport. com. Potrivit. continuă pe Antena3

Pilotul Nicky Hayden, fost campion mondial, a murit

Pilotul american Nicky Hayden, fost campion mondial la MotoGP, a murit, a anuntat spitalul din Cesena, in nordul Italiei, potrivit cotidianului Marca. Pilotul fusese internat aici dupa ce fusese lovit de o masina in timp ce mergea cu bicicleta.

Nicky Hayden a incetat din viata

Pilotul de motociclism Nicky Hayden a incetat din viata, luni seara, intr-un spital din Cesena Italia), la cinci zile dupa ce fusese accidentat in timp ce se plimba cu bicicleta prin statiunea Rimini de la Adriatica.

Trei persoane, grav ranite in urma unui accident petrecut pe DN1, la Posada

Trei persoane au fost grav ranite, luni, in urma unui accident petrecut pe DN1, in zona Posada. Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, doua echipaje de pompieri, o ambulanta SMURD si doua ambulante ale SAJ Prahova, avand in vedere amploarea evenimentului rutier.

Cinci victime in urma unui accident rutier produs pe DN 1 A

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs duminica seara pe drumul national 1 A, in localitatea damboviteana Crevedia, unde un sofer a intrat pe contrasens, masina sa izbindu-se frontal de un autovehicul care circula regulamentar.

Cutremur in presa din toata lumea. O legenda a sportului a murit in urma cu putin timp

Nicky Hayden a murit. Nicky Hayden, fostulcampion mondialinMoto GP,implicat intr-un grav accident rutier saptamana trecuta, a murit, anuntaeurosport. com. Potrivit.

Coreea de Nord: O racheta balistica cu raza medie a fost pregatita de desfasurare in urma unui test executat duminica

Liderul de la Phenian a anuntat, luni, ca racheta cu raza medie Pukguksong-2 este pregatita sa fie utilizata in operatiuni militare, in urma testului de duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )