Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trei persoane, grav ranite in urma unui accident petrecut pe DN1, la Posada

Adevărul Adevărul,
Trei persoane, grav ranite in urma unui accident petrecut pe DN1, la Posada

Trei persoane au fost grav ranite, luni, in urma unui accident petrecut pe DN1, in zona Posada. Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, doua echipaje de pompieri, o ambulanta SMURD si doua ambulante ale SAJ Prahova, avand in vedere amploarea evenimentului rutier. continuă pe Adevărul

Accident grav in Giurgiu. Un barbat a decedat, iar alte trei persoane sunt ranite

Un barbat in varsta de 65 de ani din Bucuresti a decedat si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DJ 601 in afara localitatii Crevedia Mare, judetul.

Cinci victime in urma unui accident rutier produs pe DN 1 A

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs duminica seara pe drumul national 1 A, in localitatea damboviteana Crevedia, unde un sofer a intrat pe contrasens, masina sa izbindu-se frontal de un autovehicul care circula regulamentar.

Un barbat a decedat si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DJ 601 Giurgiu

Un barbat in varsta de 65 de ani din Bucuresti a decedat si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata seara pe DJ 601 in afara localitatii Crevedia Mare, judetul Giurgiu, informeaza Agerpres.

Doi copii de 5 si 6 ani au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier provocat de tatal acestora. Barbatul se intorcea de la o aniversare

Doi copii de 5 si respectiv 6 ani au ajuns in stare grava la spital dupa ce masina condusa de tatal lor s-a izbit violent de o autospeciala. Se presupune ca tatal celor doi micuti era in stare de ebrietate, dupa ce a petrecut de Sfintii imparati Constantin si Elena.

Accident rutier grav pe DN 66, intre Hateg si Petrosani: noua persoane au fost ranite in impactul dintre doua masini

Noua pasageri au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier petrecut sambata dupa-amiaza in apropiere de Petrosani.

Accident grav pe DN 2, in judetul Buzau. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier in lant petrecut vineri pe DN 2, in localitatea Oreavu, fiind implicate trei autovehicule, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie.

VIDEO Accident cu trei masini implicate, produs in aceasta dimineata pe DN 2E85, langa Ramnicu Sarat

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN2 E85, in localitatea Oreavu. Vinovat ar fi un barbat de 47 de ani, angajat al Companiei de Apa Buzau, care a oprit pe mijlocul drumului cu intentia de a vira peste linia continua catre o benzinarie.

VIDEO Accident cu trei masini, langa Ramnicu Sarat, inregistrat de o camera de bord

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN2 E85, in localitatea Oreavu. Vinovat ar fi un barbat de 47 de ani, angajat al Companiei de Apa Buzau, care a oprit pe mijlocul drumului cu intentia de a vira peste linia continua catre o benzinarie.

Accident grav pe Drumul National 7: un pieton a murit, lovit de o camioneta

Un barbat in varsta de ani a murit in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 7, in localitatea Ilia.

Noua persoane ranite intr-un accident produs de un sofer ce conducea o masina cu volan pe dreapta

Un sofer imprudent a produs un carambol intre trei masini pe DN 29 A, pe raza comunei sucevene Zvoristea, in urma caruia noua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Cinci ambulante s-au deplasat la fata locului pentru a prelua persoanele ranite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )