Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nico face DEZVALUIRI BOMBA despre dieta ei. Care sunt regulile de la care nu se abate: Faceam o mare greseala

B1 B1,
Nico face DEZVALUIRI BOMBA despre dieta ei. Care sunt regulile de la care nu se abate: Faceam o mare greseala

Cantareata Nico a explicat care sunt regulile de la care nu se abate atunci cand vine vorba despre dieta ei. Nico are 48 de ani, dar este intr-o forma fizica exceptionala. Arata foarte bine si este foarte. continuă pe B1

Dezvaluiri bomba despre dosarele magistratilor

Dezvaluiri bomba despre dosarele magistratilor. Inspectia Judiciara a incheiat controlul la DNA Central, iar acum a venit randul serviciilor din teritoriu sa fie verificate. Inspectorii au ajuns la DNA.

DEZVALUIRI INCENDIARE despre jurnalistul disparut si presupus mort! Legatura BOMBA cu PRINTESA DIANA

Noi detalii socante au iesit la iveala despre Jamal Khashoggis, jurnalistul disparut in consulatul Arabiei Saudite din Turcia. Jamal Khashoggi nu a mai fost vazut viu de cand a intrat in consulatul tarii.

Il Giornale: Care sunt legaturile dintre jurnalistul care l-a atacat pe ministrul Savona si Soros?

Sambata, Corriere della Sera a lansat o bomba: ministrul pentru Afaceri Europene, Paolo Savona, inca ar fi membru, in realitate chiar presedinte, al fondului Euklid. O stire bomba, dezmintita insa de acelasi ministru care a anuntat ca a parasit fondul in luna mai.

Anunat bomba despre SALARIUL lui Stefan Banica jr: E vorba de foarte multi bani... Romanii au ramas masca...

Suma uriasa pentru Stefan Banica junior de-a lungul celor 14 sezoane ale emisiunii Dansez pentru tine pe care le-a prezentat! Onorariul lui Banica junior era de 25. 000 de euro pe editie, adica 100.

Anunt bomba despre SALARIUL lui Stefan Banica jr: E vorba de foarte multi bani... Romanii au ramas masca...

Suma uriasa pentru Stefan Banica junior de-a lungul celor 14 sezoane ale emisiunii Dansez pentru tine pe care le-a prezentat! Onorariul lui Banica junior era de 25. 000 de euro pe editie, adica 100.

Informatii bomba despre noul model de Dacia Duster: Toti soferii romani trebuie sa afle urgent asta

Dacia Duster 2018 are un nou motor pe benzina, avand cea mai mare forta din toata gama. 4X4-ul romanesc este disponibil in doua variante de 1. 3 TCe, care este deja prezent la Renault, Nissan si.

Utile: Dieta care ntrzie mbatrnirea si creste potenta barbatilor; Mustul, concentrat de sanatate; 5 fructe care te vor ajuta sa pierzi n greutate

Principala hrana a creierului tau. Combustibilul de baza fara de care nu functioneaza corect. Creierul uman este alcatuit 60% din grasime, adica. Alcoolul: o problema pentru mame. Se pare ca in ultima vreme, femeile au devenit un partener demn de luat in seama atunci cand vine vorba de baut, cel putin cand vine vorba de.

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Una calda, alta rece pentru temutul Ion Clamparu! Veste neasteptata despre iubita care l-a parasit, la scurt timp dupa ce mascatii au intrat peste el in celula

Arestat in Spania inca din 2011 si extradat apoi in tara, unde a primit 25 de ani de inchisoare, Ion Clamparu a ramas in memoria tuturor drept mafiotul care a umplut Madridul de prostituate romance si care.

Legumele care sunt toxice daca sunt consumate crude. Vezi care sunt acestea

In fiecare zi ar trebui sa consumam fructe si legume proaspete. Dar sunt unele legume care fac mai mult rau decat bine daca le consumati in stare cruda, scrie exquis. ro. Motivul pentru care aceste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )