Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Banicioiu: Daca alti colegi au facut intelegeri oculte, ar trebui dati afara chiar in Congresul asta (VIDEO)

B1 B1,
Nicolae Banicioiu: Daca alti colegi au facut intelegeri oculte, ar trebui dati afara chiar in Congresul asta (VIDEO)

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu a vorbit intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum realizata de Tudor Barbu despre candidatura sa prentru functie de presedinte executiv al PSD si de. continuă pe B1

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Nicolae Banicioiu si-a depus oficial candidatura pentru postul de presedinte executiv al PSD. Cine il sustine

Nicolae Banicioiu a declarat,joi dupa-amiaza, ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv. Acesta a anuntat ca e sustinut de organizatia PSD Braila. Sper ca intr-adevar.

Nicolae Banicioiu si-a anuntat candidatura la Congresul PSD. Ce organizatie il sustine

Se ascut sabiile in PSD inaintea Congresului din 10 martie. Desi nu este agreat de Liviu Dragnea, deputatul Nicolae Banicioiu a anuntat joi ca si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al.

Nicolae Banicioiu: Eu nu vorbesc despre o miscare impotriva lui Liviu Dragnea, e o miscare impotriva inactivitatii

Nicolae Banicioiu, vicepresedintele PSD, a vorbit despre candidatura lui si care sunt persoanele care il vor sustine la congresul PSD. Vor fi foarte multe persoane care ma vor sustine la congresul PSD.

Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Un alt fost ministru urmeaza sa intre in cursa

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministrul al Sanatatii in guvernul Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD in cadrul Congresului care a avea loc.

Cine este Nicolae Banicioiu, aspirant la functia de vicepresedinte PSD

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu si-a depus, miercuri, candidatura pentru functia de presedint.

Congres PSD. Nicolae Banicioiu, primul candidat pentru functia de presedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii sai

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat in lupta pentru pozitia detinuta in prezent de Niculae Badalau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )