Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Nicolae Banicioiu, aspirant la functia de vicepresedinte PSD

România Liberă România Liberă,
Cine este Nicolae Banicioiu, aspirant la functia de vicepresedinte PSD

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu si-a depus, miercuri, candidatura pentru functia de presedint. continuă pe România Liberă

Congres PSD. Nicolae Banicioiu, primul candidat pentru functia de presedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii sai

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat in lupta pentru pozitia detinuta in prezent de Niculae Badalau.

Congresul PSD: Serban Valeca (PSD Arges) anunta ca va candida la functia de vicepresedinte PSD pentru regiunea Munteniei/ Adrian Tutuianu, posibil contracandidat

Liderul PSD Arges, Serban Valeca, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de vicepresedinte al PSD la Congresul de sambata, avand sustinerea organizatiei judetene, pentru regiunea Sud-Muntenia. Pe de alta parte, este posibil ca si senatorul Adrian Tutuianu, din Dambovita, sa candideze pentru aceeasi functie, potrivit unor surse politice.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Un alt fost ministru urmeaza sa intre in cursa

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministrul al Sanatatii in guvernul Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD in cadrul Congresului care a avea loc.

Sora criminalului de la spital vrea sa se afle cine este ofiterul sub acoperire DNA din biletul de adio

Sora infirmierului din Slatina, care a ucis o colega de spital si s-a sinucis, insista sa se afle cine este ofiterul sub acoperire la DNA indicat de criminal in biletul de adio. Telefonul e la intercept.

Cine este tanarul care mergea cu bicicleta la -15 grade prin Bucuresti pe ninsoare: Eram disperat sa slabesc si efectiv eram dispus sa fac orice pentru asta...

Toti cei care au vazut imaginile de saptamana trecuta cu tanarul care mergea pe un ger de nedescris cu bicicleta si in pantaloni scurti s-au intrebat cine este curajosul. Ei bine el se numeste Valentin.

Cine este arhitectul care a proiectat Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Mii de articole au fost scrise despre Catedrala Mantuirii Neamului, cea mai impunatoare cladire a Bisericii Ortodoxe Romane, dar putini stiu cine este arhitectul care a proiectat cladirea. Arhitectul se.

Topul Forbes anunta cine este cel mai bogat roman si la cat este estimata averea sa

Ion Tiriac este singurul roman inclus in ultima editie a topului miliardarilor publicat marti de rev.

REVOLTATOR! Cine este comisarul BCCO cercetat pentru FURTUL din aeroport. NU este la prima abatere! (FOTO)

O tara intreaga a ramas uimita de stirea conform careia un comisar-sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furtul unei bratari din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda.

Cine este Daniel Dines, romanul care a reusit sa construiasca o companie de 1 miliard de dolari

Daniel Dines este co-fondatorul UiPath, romanul care a reusit, alaturi de Marius Tirca, sa puna bazele unei companii de un miliard de dolari. Daniel Dines este absolvent al Facultatii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )