Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nicolae Ceausescu, in direct pe B1 TV, la emisiunea Se intampla acum: Nepotul de frate al fostului dictator face dezvaluiri despre adevarata zi de nastere a acestuia(VIDEO)

B1 B1,
Nicolae Ceausescu, in direct pe B1 TV, la emisiunea Se intampla acum: Nepotul de frate al fostului dictator face dezvaluiri despre adevarata zi de nastere a acestuia(VIDEO)

Fostul dictator Nicolae Ceausescu s-a nascut, de fapt, pe 23 ianuarie 1918, desi ziua lui de nastere a fost sarbatorita intotdeauna, oficial, la data de 26 ianuarie. intr-o interventie telefonica in. continuă pe B1

What`s Up, internat de urgenta. Nu a mai rezistat. Ce se intampla acum cu artistul

What`s Up a fost internat de urgenta din cauza unei probleme mai vechi. Desi a dorit sa stea cat mai departe de medici, nu a mai rezistat durerilor si a ajuns direct in camera de garda. Ce se intampla acum cu artistul? What`s Up, internat de urgenta. Ce se intampla acum cu artistul What`s Up .

Cum arata Nicolae Ceausescu in tinerete. Cine erau parintii dictatorului

Nicolae Ceausescu ar fi implinit 102 ani pe data de 26 ianuarie. Putini sunt insa cei care stiu, de fapt, ca fostul dictator s-a nascut pe 23 ianuarie intr-o familie de tarani cu 10 copii. Dupa mult timp de la Revolutie, in spatiul public au aparut si poze din tineretea lui. Nicolae Ceausescu s-a nascut .

Ce facea Nicolae Ceausescu de ziua lui de nastere. Ce cadouri primea dictatorul din toata tara

Nicolae Ceausescu s-a nascut pe 23 ianuarie 1918, insa in timpul dictaturii sale ziua lui de nastere a fost sarbatorita pe 26 ianuarie, cand se dadeau petreceri nationale pline de opulenta, care depaseau cu mult ziua in care se sarbatorea Mica Unire. Adevarul despre ziua lui de nastere s-a aflat abia dupa Revolutie. Ziua de .

Buletinul informativ al Securitatii, care i-ar fi putut salva viata lui Nicolae Ceausescu. Ce scria in el

Nicolae Ceausescu si-ar fi putut salva viata. Informatiile cuprinse in acest buletin secret erau obtinute de Securitate prin ascultarea convorbirilor telefonice ale oamenilor, fie prin utilizarea informatorilor, a persoanelor care semnau angajamente si ofereau detalii despre cei care aveau discutii ori pareri contrare regimului comunist. Ce sustin securistii despre evenimentele de la Timisoara, care aveau .

Alina Eremia, anunt important, dupa operatie. Ce se intampla acum cu artista

Alina Eremia a suferit recent o interventie la nivelul fetei. Cantareata in varsta de 26 de ani si-a anuntat recent fanii cu privire la starea sa de sanatate. Ce se intampla acum cu artista? Ce se intampla acum cu Alina Eremia, dupa operatia la nas? Alina Eremia a decis sa-si rezolve odata pentru totdeauna o .

Pilonul II de pensii private 2020. Ce se intampla acum cu banii stransi de 7,2 milioane de romani

Peste 7,2 milioane de romani sunt contribuabili la pilonul II de pensii. in aproape 12 ani, aproximativ 2,1 milioane de cetateni au strans peste 10. 000 de lei in conturile personale, iar peste 850. 000 au depasit pragul de 20. 000 de lei. Acestea sunt datele oferite de Asociatia care Reprezinta Administratorii Fondurilor de Pensii. Pilonul II de .

Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia in timp ce iesea de la biserica. Ce se intampla acum cu femeia

Un fost actor al Teatrului Fantasio din Constanta este in vizorul autoritatilor, dupa ce si-a atacat sotia in timp ce aceasta iesea de la biserica. Ce s-a intamplat cu femeia si care era relatia lor de cuplu de dinainte de incident? Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia Un fost actor al Teatrului Fantasio .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )