Libnet.ro
UNICEF

06:45

Nicolae Ceausescu, petreceri private de ziua lui de nastere. Imagini inedite de la o astfel de distractie

Playtech Playtech,
Nicolae Ceausescu, petreceri private de ziua lui de nastere. Imagini inedite de la o astfel de distractie

Nicolae Ceausescu isi sarbatorea ziua de nastere cu mare fast. in fabricile sau sediile judetene de partid se organizau evenimente mult mai ample decat cele pentru Mica Unire si toate clasele sociale incercau sa isi arate aprecierea pentru dictator. Mesterii din fabrici luau aceasta zi foarte in serios si ii faceau dictatorului tot felul de cadouri, . continuă pe Playtech

Ce facea Nicolae Ceausescu de ziua lui de nastere. Ce cadouri primea dictatorul din toata tara

Nicolae Ceausescu s-a nascut pe 23 ianuarie 1918, insa in timpul dictaturii sale ziua lui de nastere a fost sarbatorita pe 26 ianuarie, cand se dadeau petreceri nationale pline de opulenta, care depaseau cu mult ziua in care se sarbatorea Mica Unire. Adevarul despre ziua lui de nastere s-a aflat abia dupa Revolutie. Ziua de .

Nicolae Ceausescu, in direct pe B1 TV, la emisiunea Se intampla acum: Nepotul de frate al fostului dictator face dezvaluiri despre adevarata zi de nastere a acestuia(VIDEO)

Fostul dictator Nicolae Ceausescu s-a nascut, de fapt, pe 23 ianuarie 1918, desi ziua lui de nastere a fost sarbatorita intotdeauna, oficial, la data de 26 ianuarie. intr-o interventie telefonica in.

Cum arata Nicolae Ceausescu in tinerete. Cine erau parintii dictatorului

Nicolae Ceausescu ar fi implinit 102 ani pe data de 26 ianuarie. Putini sunt insa cei care stiu, de fapt, ca fostul dictator s-a nascut pe 23 ianuarie intr-o familie de tarani cu 10 copii. Dupa mult timp de la Revolutie, in spatiul public au aparut si poze din tineretea lui. Nicolae Ceausescu s-a nascut .

Dorinta bizara pe care o avea Nicolae Ceausescu: Veneau doi-trei oameni si se ocupau de asta

Nicolae Ceausescu era in pas cu moda cand venea vorba de vestimentatie si nu numai.

Care erau marile fabrici si uzine, motoarele economiei pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce s-a intamplat azi cu ele

In era comunista, atat in Romania, cat si in celelalte state din spatele Cortinei de Fier, s-au dezvoltat industrii mamut, bazate pe productii imense de produse care, daca le-ai fi luat la bani marunti, n-ar fi folosit nimanui. Se creau exporturi mari si costisitoare, iar industria era alimentata artificial. Care erau marile fabrici si uzine, .

SOC, ce au gasit in MORMANTUL lui NICOLAE CEAUSESCU. Groparii au fugit cand au vazut SICRIUL! IMAGINI BOMBA DE LA DESHUMARE (FOTO)

Informatii socante de-a dreptul! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pentru a pune capat unui lung sir de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )