Libnet.ro
UNICEF

09:45

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

Nicolae Ciuca: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare anti-COVID-19 incepand din 27 decembrie. ii indemn pe toti romanii sa aiba incredere (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a participat, luni dimineata, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta la nivelul Spitalului de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al Ministerului.

Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare: Avem tot ce ne trebuie. ii indemn pe toti cetatenii sa aiba incredere in aceasta campanie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat luni, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

NICOLAE CIUCA, REFERITOR LA PARLAMENTARII CARE NU POARTA MASCA: Trebuie o verificare facuta de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat, referindu-se la faptul ca Diana Sosoaca, senator ales pe listele AUR, a fost vazuta fara masca astazi, in plen, ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte regulile sanitare stabilite de specialisti, iar institutiile abilitate trebuie sa faca o verificare.

NICOLAE CIUCA: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat azi, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre faptul ca senatoarea AUR Diana Sosoaca nu a purtat masca in Parlament: Ar trebui facuta o verificare de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a precizat ca institutiile abilitate ar trebui sa faca o verificare in cazul senatoarei AUR, Diana Sosoaca, care nu a purtatpoarte masca de protectie in plenul.

Nicolae Ciuca: Stiu cat este de greu sa nu putem petrece Craciunul cu cei dragi

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat ca autoritatile sunt pregatite sa inceapa campania de .

Klaus Iohannis si Nicolae Ciuca participa azi la prezentarea Centrului national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Nicolae Ciuca participa vineri, de la ora 13:00, la prezentarea Centrului national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino.

Cat de sanatos este, de fapt, soriciul. Toti romanii au crezut altceva pana acum

Multi sunt cei care asteapta cu nerabdare taiatul porcului pentru a se bucura de un aliment pe cat de gustos, pe atat de blamat. Iata cat de sanatos este, de fapt, soriciul. Toti romanii au crezut altceva pana acum. Este sau nu sanatos soriciul de porc?! Sarbatorile de iarna inseamna, pentru cei mai multi dintre .

Cum gatesti corect carnea de vita, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac ii strica gustul

O alimentatie sanatoasa inseamna un consum echilibrat de alimente. Baza dietei noastre ar trebui sa fie alcatuita atat din produse de origine vegetala, cat si animala. Carnea are importanta ei in alimentatie, iar una dintre cele aflate in capul listei recomandate de specialisti este cea de vita. Desi o carne in aparenta imprevizibila, dupa ce .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )