Libnet.ro
UNICEF

07:00

NICOLAE CIUCA: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICOLAE CIUCA: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat azi, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Ciuca: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare anti-COVID-19 incepand din 27 decembrie. ii indemn pe toti romanii sa aiba incredere (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a participat, luni dimineata, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta la nivelul Spitalului de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al Ministerului.

Ciuca: Avem tot ce ne trebuie ca in 27 decembrie sa incepem campania de vaccinare anti-COVID

Premierul interimar Nicolae Ciuca spune ca autoritatile au facut toate pregatirile pentru a putea incepe campania de vaccinare anti-COVID incepand cu 27 decembrie si i-a indemnat pe toti cetatenii sa aiba incredere in acest demers.

Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare: Avem tot ce ne trebuie. ii indemn pe toti cetatenii sa aiba incredere in aceasta campanie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat luni, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

Nicolae Ciuca: Stiu cat este de greu sa nu putem petrece Craciunul cu cei dragi

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat ca autoritatile sunt pregatite sa inceapa campania de .

NICOLAE CIUCA, REFERITOR LA PARLAMENTARII CARE NU POARTA MASCA: Trebuie o verificare facuta de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat, referindu-se la faptul ca Diana Sosoaca, senator ales pe listele AUR, a fost vazuta fara masca astazi, in plen, ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte regulile sanitare stabilite de specialisti, iar institutiile abilitate trebuie sa faca o verificare.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre faptul ca senatoarea AUR Diana Sosoaca nu a purtat masca in Parlament: Ar trebui facuta o verificare de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a precizat ca institutiile abilitate ar trebui sa faca o verificare in cazul senatoarei AUR, Diana Sosoaca, care nu a purtatpoarte masca de protectie in plenul.

Klaus Iohannis si Nicolae Ciuca participa azi la prezentarea Centrului national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Nicolae Ciuca participa vineri, de la ora 13:00, la prezentarea Centrului national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )