Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nicolae Ciuca, aviz POZITIV pentru functia de ministru al Apararii

B1 B1,
Nicolae Ciuca, aviz POZITIV pentru functia de ministru al Apararii

Ministrul propus la Aparare, Nicolae Ciuca, aprimit aviz pozitiv, luni, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost 12 voturi pentru, 3 contra si 7 abtineri. A votat pentru Ciuca inclusiv. continuă pe B1

Marcel Vela, aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Nicolae Ciuca, aviz favorabil in Comisiile de aparare

ACTUALIZARE - Marcel Vela: Am organizat 198 de actiuni operative si am executat 250 de perchezitii domiciliare. Am inceput si o curatenie in interior. Prin DGA am realizat 117 teste de integritate cu privire la personalul din Minister de catre structura cu responsabilitate in acest domeniu. * ACTUALIZARE - Marcel Vela: Ordinea publica si siguranta cetateanului sunt foarte importante si principalul scop al meu, ca ministru, si al echipei care este acum in fruntea MAI este cresterea increderii populatiei in institutiile din domeniul ordine publica si siguranta cetateanului, lucruri care impun continuarea unor masuri de eficientizare si modernizare a MAI. * ACTUALIZARE - Marcel Vela, propus ministru al Afacerilor Interne in Guvernul Orban 2, este audiat in comisiile parlamentare reunite de aparare. Vela a venit la audiere impreuna cu seful sau de cabinet, Traian Berbeceanu. * ACTUALIZARE - Aviz favorabil in Comisiile de aparare pentru ministrul propus al Apararii, Nicolae Ciuca. Au fost 13 voturi pentru, trei voturi impotriva si opt abtineri.

Nicolae Ciuca, propus pentru Ministerul Apararii in guvernul Orban 2, aviz favorabil in Parlament

Dupa o serie de audieri in comisiile reunite ale Parlamentului, Nicolae Ciuca, propus ca ministru al Apararii Nationale in guvernul Orban 2, a primit aviz pozitiv.

Nicolae Ciuca, la audierile din comisii: De la Alexandru Ioan Cuza incoace, militarii au beneficiat de pensii de serviciu

Ministrul propus al Apararii Nationale in guvernul Orban 2, Nicolae Ciuca, a primit aviz pozitiv luni in comisiile parlamentare. in timpul audierii, acesta a precizat ca pensiile militarilor nu sunt pensii speciale, ci de serviciu, subliniind ca acestea dateaza de la 1860 incoace, de la Alexandru Ioan Cuza.

Aviz favorabil in Comisiile de aparare pentru ministrul propus al Apararii Nicolae Ciuca

Ministrul propus al Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a primit aviz favorabil din partea parlamenta.

Nicolae Ciuca a subliniat nevoia de consolidare a prezentei NATO in regiunea Marii Negre. Ministrul Apararii, vorbitor principal la o masa rotunda organizata la Conferinta de la Munchen

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a vorbit, in cadrul unei mese rotunde organizata cu ocazia Conferintei de Securitate de la Munchen, despre necesitatea monitorizarii atente a dezvoltarilor.

Citu spune ca alegerile anticipate au efect pozitiv pentru ratingul de tara. Vestea buna primita de Guvernul PNL

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru ratingul de tara si spune ca guvernul PNL a primit o veste buna in acest sens de la agentia de rating Moodys.

Florin Citu, ministrul demis al Finantelor: Alegerile anticipate, efect pozitiv pentru ratingul de tara. Dobanzile scad in fiecare zi Guvernul PNL a facut din nou ca Romania sa conteze

Orizontul alegerilor anticipate creeaza un efect pozitiv pentru ratingul de tara, iar dobanzile scad in fiecare zi, sustine Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, care a subliniat ca, la fiecare.

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Fara niciun dubiu, trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public. Vom face mai mult pentru romani. Pentru toti romanii. intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii, spune el.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )