Libnet.ro
UNICEF

17:46

Nicolae Ciuca, despre cazurile de COVID-19 din Bucuresti: Se pare ca avem o problema foarte serioasa la nivelul Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Nicolae Ciuca, despre cazurile de COVID-19 din Bucuresti: Se pare ca avem o problema foarte serioasa la nivelul Capitalei (VIDEO)

Premierul interimar, Nicoale Ciuca, a declarat joi, referindu-se la numarul de cazuri zilnice de COVID-19, raportate in Bucuresti in ultimele zile ca avem o problema foarte serioasa la nivelul. continuă pe B1

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

NICOLAE CIUCA: As dori sa remarc faptul ca la nivelului Ministerului Economiei sunt luate toate masurile pentru asigurarea resurselor atat de gaze naturale, cat si de carbune

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a afirmat, miercuri, ca s-au luat masurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesara in reteaua de distributie a Elcen, la Bucuresti, ceea ce inseamna ca in noaptea aceasta vom avea apa la temperatura necesara si distributia va putea sa fie reluata in Capitala.

Cristian Pirvulescu, despre negocierea noii coalitii: E plauzibil ca in trei saptamani sa avem un Guvern. Nicolae Ciuca ar fi cel mai usor de acceptat de toti

Politologul Cristian Pirvulescu a fost prezent marti la Adevarul Live unde a vorbit despre scenariile formarii unei noi majoritati guvernamentale dupa alegerile parlamentare 2020. Acesta a explicat ca prin demisia lui Ludovic Orban din functia de premier USR-PLUS nu va mai avea pe cine sa atace din PNL. Pirvulescu mai e de parere ca rolul de prim-ministru ar trebui asumat de o persoana neutra si ca Nicolae Ciuca ar putea fi o varianta buna.

Dan Barna, despre varianta ca Nicolae Ciuca sa ramana premier: Nu solutia militara e cea mai buna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat marti, in contextul in care s-a vehiculat numele lui Nicolae Ciuca drept propunerea pentru noul prim-ministru al viitoarei coalitii de centru-dreapta, cade principiu,.

Nicolae Ciuca, la ceremonia de Hanuca: Comunitatea evreiasca din Romania a contribuit in mod definitoriu la modernitatea si prosperitatea tarii noastre (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a reiterat, joi, la ceremonia de aprindere a primei lumanari de Hanuca, de la Teatrul National din Bucuresti, angajamentul ferm pentru protejarea drepturilor minoritatilor.

Nicolae Ciuca: Vom avea apa calda in Capitala

Vesti bune pentru bucuresteni! Premierul interimar, Nicolae Ciuca, promite ca acestia vor avea apa calda la robinet.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar al Romaniei. Prezent in numeroase teatre de operatiuni si decorat de americani. Averea militarului

Actualul premier interimat Nicolae Ciuca ar putea fi unul din numele cu care liberalii vor merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis in vederea formarii viitorului Executiv, arata surse politice din PNL pentru Adevarul. Cunoscut si ca generalul desertului, Nicolae Ciuca are o reputatie buna in cadrul partenerilor americani, care, de altfel, i-au oferit mai multe distinctii si decoratii.

Ion Cristoiu: Nicolae Ciuca un membru al Camarilei Generalilor rasplatit de Klaus Iohannis cu postul de premier pentru felul muzical in care bate din calciie

Ion Cristoiu critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l pune in functia de premier interimar pe Nicolae Ciuca. Nicolae Ciuca e unul dintre oamenii lui Klaus Iohannis.

Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Alegerile Parlamentare au schimbat cu totul esalonul politic romanesc din acest moment. infrangerea suferita de PNL l-au determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia fostului premier Ludovic Orban. Era o mutare previzibila, dar numele premierului interimar a fost o surpriza pentru toata lumea. Nicolae Ciuca, numit de Iohannis ca premier interimar, vine cu o experienta .

Nicolae Ciuca, primele declaratii in calitate de premier interimar: Prioritatile Guvernului interimar, gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, pregatirea bugetului pe 2021

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus marti, in prima sa aparitie publica dupa numirea in functie, ca gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea bugetului pentru anul viitor sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare. Declaratia lui Ciuca a durat 1 minut si 33 de secunde.

ştiri de la B1

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )