Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar al Romaniei. Prezent in numeroase teatre de operatiuni si decorat de americani. Averea militarului

Adevărul Adevărul,
Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar al Romaniei. Prezent in numeroase teatre de operatiuni si decorat de americani. Averea militarului

Actualul premier interimat Nicolae Ciuca ar putea fi unul din numele cu care liberalii vor merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis in vederea formarii viitorului Executiv, arata surse politice din PNL pentru Adevarul. Cunoscut si ca generalul desertului, Nicolae Ciuca are o reputatie buna in cadrul partenerilor americani, care, de altfel, i-au oferit mai multe distinctii si decoratii. continuă pe Adevărul

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Alegerile Parlamentare au schimbat cu totul esalonul politic romanesc din acest moment. infrangerea suferita de PNL l-au determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia fostului premier Ludovic Orban. Era o mutare previzibila, dar numele premierului interimar a fost o surpriza pentru toata lumea. Nicolae Ciuca, numit de Iohannis ca premier interimar, vine cu o experienta .

Cine este Nicolae Ciuca, desemnat premier interimar si dorit de Iohannis prim-ministru cu mandat plin

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca 53 de ani), desemnat de Klaus Iohannis prim-ministru interimar dupa demisia lui Ludovic Orban si sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier in viitorul guvern, este militar de cariera, iar in perioada 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019 a fost sef al Statului Major General.

Nicolae Ciuca, premierul interimar: Vom continua masurile pentru combaterea pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar in aceasta dimineata. in urma noii numiri, acesta a declarat ca vor fi continuate masurile economice adoptate de Cabinetul Orban, dar si cele pentru combaterea pandemiei.

Nicolae Ciuca, premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni seara pe ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, premier interimar, dupa ce Ludovic Orban si-a depus mandatul. Vezi si: Ludovic Orban: Am luat decizia sa imi depun mandatul de prim-ministru: Plec cu constiinta datoriei implinite.

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a fost desemnat premier interimar

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca foto), este premierul interimar desemnat de presedintele Klaus Iohannis in urma demisiei anuntate luni seara de prim-ministrul Ludovic Orban.

Rares Bogdan: PNL va valida miercuri propunerea de premier. Sunt 3-4 nume, Nicolae Ciuca unul dintre ele Presedintele Iohannis are ultimul cuvant

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat marti seara ca liberalii vor valida miercuri, intr-o sedinta a Biroului Politic National BPN), propunerea de premier. El a precizat ca sunt luate in calcul trei-patru nume, confirmand ca unul dintre acestea este chiar Nicolae Ciuca, premierul interimar.

Ministrul apararii nationale, Ionel Nicolae Ciuca, a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Marti dimineata ministrul apararii nationale, Ionel Nicolae Ciuca, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar, in urma desemnarii sale de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, anunta Guvernul.

Nicolae Ciuca: Ne vom focaliza atentia pe pregatirea anului financiar 2021

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat astazi ca printre prioritatile sale se numara gestiona.

Au aparut deja tensiuni intre USR-PLUS si PNL, pe tema premierului. Conditiile puse de alianta

USR spune nu unui guvern condus de Nicolae Ciuca, premierul interimar al PNL, astfel ca au aparut deja tensiuni intre cele doua partide, legate de posibilitatea ca un militar sa ramana in fruntea guvernului si dupa interimat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )