Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nicolae Ciuca, 3 din 3. Ministrul propus pentru Aparare, avizat pozitiv din nou in Parlament

B1 B1,
Nicolae Ciuca, 3 din 3. Ministrul propus pentru Aparare, avizat pozitiv din nou in Parlament

Nicolae Ciuca, ministrul propus pentru portofoliul Apararii si, totodata, care asigura interimatul functiei, a primit pentru a treia oara aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale. continuă pe B1

Nicolae Ciuca, ministrul desemnat pentru Aparare, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Nicolae Ciuca, ministrul desemnat pentru Aparare, a primit, marti, in cadrul audierilor din Parlament, aviz favorabil din partea comisiilor de Aparare reunite ale Parlamentului,.

Lucian Heius, propus pentru Finante, avizat negativ in comisii cu voturile USR: Sunt eminamente politice, nu au nicio legatura cu prestatia unui ministru (VIDEO)

Lucian Heius, propus pentru functia de ministru al Finantelor, a fost avizat negativ de comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Parlamentarii USR sunt cei care au votat pentru respingerea sa, in timp ce.

incep audierile ministrilor propusi de Florin Citu. Primul in fata Parlamentului este Nicolae Ciuca. Ultimul - Ion Stefan

Prima zi de audieri pentru ministrii Cabinetului Citu incepe, marti, la ora 10. 00, cand este programat sa apara in fata comisiilor reunite Nicolae Ciuca, propus la Aparare. Mai sunt programati Lucian-Ovidiu Heius, propus la Finante, Costel Alexe, propus la Mediu, Catalin Predoiu, propus la Justitie, Adrian Oros, propus la Agricultura, si Ion Stefan, propus la Dezvoltare.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

Aviz negativ pentru ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu

Ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu, a primit aviz negativ in urma audierilor care au avu.

Adrian Oros, ministrul propus la Agricultura, AVIZ POZITIV: Am gasit in cateva judete dezastru legat de fraudare de fonduri pe lucrari fictive

Ministrul propus la Agriculturi, Adrian Oros, a primit aviz pozitiv, marti, in comisiile de specialitate din Parlament. Acesta a primit 18 de voturi pentru, 14 impotriva si 2.

Bogdan Licu, aviz negativ din partea CSM pentru functia de prim adjunct al procurorului general

Bogdan Licu a primit aviz negativ, luni, din partea Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru functia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de.

Descoperiti. Informatii exclusive din dosarul DNA pentru Sorina Pintea. Ce nu se leaga in acest dosar

Andreea Sava a dezvaluit informatii exclusive din dosarul DNA pentru Sorina Pintea, la emisiunea Descoperiti.

Trump numeste din nou un om loial al sau intr-o functie cheie la departamentul de inteligenta al Consiliul National pentru Aparare

Avocatul Casei Albe, Michael Ellis, a fost numit la conducerea executiva a departamentului de inteligenta din cadrul Consiliului National de Aparare al Statelor Unite, au confirmat mai multe surse pentru CNN. Decizia reprezinta o alta numire a unui loialist de-al presedintelui Donald Trump intr-o astfel de functie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )