Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lucian Heius, propus pentru Finante, avizat negativ in comisii cu voturile USR: Sunt eminamente politice, nu au nicio legatura cu prestatia unui ministru (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Heius, propus pentru Finante, avizat negativ in comisii cu voturile USR: Sunt eminamente politice, nu au nicio legatura cu prestatia unui ministru (VIDEO)

Lucian Heius, propus pentru functia de ministru al Finantelor, a fost avizat negativ de comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Parlamentarii USR sunt cei care au votat pentru respingerea sa, in timp ce. continuă pe B1

Nicolae Ciuca, 3 din 3. Ministrul propus pentru Aparare, avizat pozitiv din nou in Parlament

Nicolae Ciuca, ministrul propus pentru portofoliul Apararii si, totodata, care asigura interimatul functiei, a primit pentru a treia oara aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale.

Aviz negativ pentru sefia Finantelor. Heius: S-au creat retele de samsari care cumpara bunurile executate cu doar 5% din pret. Reactia lui Teodorovici

Lucian Heius a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Florin Citu, desemnat premier. El este singurul nume nou din Guvern. Heius este deputat, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Lucian Heius, aviz negativ pentru functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

Lucian Heius, ministrul desemnat la Finante, a primit aviz negativ

LucianHeius, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Finantelor, a primit, marti, in cadrul audierilor, aviz negativ din partea comisiilor parlamentare de specialitate reunite, cu 15 voturi pentru, trei voturi impotriva, si 19 abtineri.

Lucian Heius, aviz negativ pentru functia de ministru al Finantelor

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului la Ministerul Finantelor Publice, Lucian Ovidiu Heiu.

Marcel Vela, inainte de audierile din Parlament: A fost onorant avizul negativ de data trecuta. Acum e o perturbare seismico-politica la nivel parlamentar si e posibil orice (VIDEO)

Marcel Vela, ministru interimar al Afacerilor Interne si, totodata, propus pentru functia plina, sustine ca a fost onorant avizul negativ pe care i l-a dat PSD la ultima runda de audieri din comisiile de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )