Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nicolae Ciuca: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

B1 B1,
Nicolae Ciuca: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va devenicentru regional de vaccinare anti-COVID-19, a spus ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres. Acesta a vizitat cateva sectii ale Spitalului Militar Craiova u. continuă pe B1

NICOLAE CIUCA, MINISTRUL APARARII NATIONALE: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19, afirma ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, intr-un mesaj publicat pe Facebook.

Doua mutari ale autoritatilor in lupta anti-COVID: MAI distibuie echipamente de protectie si MApN a desemnat un nou centru regional de vaccinare

Institutiilor prefectului li s-au distribuit, pentru asigurarea masurilor de protectie sanitara pe durata procesului de votare la alegerile parlamentare, a anuntat ministrul de Interne Marcel Vela. De asemenea, seful MApN Nicolae Ciuca a anuntat ca, in viitoarea campanie de imunizare contra SARS-COV-2, Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare.

Nicolae Ciuca: 1 Decembrie ne obliga pe toti sa privim responsabil la ceea ce facem pentru Romania (VIDEO)

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, a declarat, un mesaj publicat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca 1 Decembrie ne obliga pe toti sa privim responsabil la ceea ce facem pentru.

Nicolae Ciuca, despre implicarea Armatei in campania de vaccinare anti-COVID-19: Punem la dispozitie atat resursa umana, cat si sistemul de sprijin logistic (VIDEO)

Ministrul Apararii Nationale MApN), Nicolae Ciuca, a vorbit luni seara despre felul in care se va implica Armata in procesul de vaccinare a populatiei impotriva noului coronavirus. Seful MApN a explicat ca Ar.

Primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania: Doua echipamente de plasmafereza, instalate la Spitalul Gerota din Capitala

Primele doua echipamente de plasmafereza au fost instalate la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, acesta fiind primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania. Un centru de donare de plasma va fi infiintat la Spitalul Gerota din Capitala, a anuntat la finalul lunii octombrie ministrul de Interne, Marcel Vela. El a facut atunci apel catre romanii care au avut COVID-19 sa mearga sa doneze plasma.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )