Libnet.ro
UNICEF

15:01

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Klaus Iohannis, dupa vizita la Spitalul Universitar: Vom reforma sistemul de sanatate dupa alegeri, cand vom avea un Guvern sprijinit solid din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa vizita de la Spitalul Universitar, ca reforma din sanatate va fi inceputa doar dupa alegeri, cand PNL va avea un Guvern sprijinit solid din Parlament.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza duminica, de la ora 11,00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, pe Arena Nationala. Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala Haideti sa respectam cu totii normele pentru a avea sarbatori fara alte restrictii

UPDATE: Principalele declaratii ale sefului statului, dupa vizita laCall Center DSP Bucuresti: Am vizitat astazi Call Center-ul instalat aici, in Arena Nationala, si pot sa va spun din capul.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

Klaus Iohannis, vizita fulger la DSP Bucuresti: DSP-urile au fost total depasite

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza duminica o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala.

Klaus Iohannis, reactie la numirile politice din Mures: E inacceptabil ca in pozitii importante sa fie promovati oameni mediocri si impostori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, despre cazul, semnalat de Recorder, al unui inginer care a ajuns director la Apele Romane Mures.

Iohannis: Vaccinarea in masa a populatiei impotriva COVID, undeva in primavara, dar trebuie sa asteptam sa vedem descrierea pentru fiecare vaccin Nu, nu va creste numarul imbolnavirilor dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis spune ca la inceputul anului viitoru este posibil ca in Romania sa existe 1-2 tipuri de vaccin anti-COVID, iar vaccinarea in masa a populatiei va incepe undeva in primavara. Iohannis a sustinut, luni, ca in Romania va fi o campanie de vaccinare de succes, iar dupa rezultate toata lumea se va convinge si va dori sa se vaccineze. El a facut din nou o pledoare pentru alegeri si a sustinut ca in niciun caz dupa scrutinul din 6 decembrie nu va creste numarul de cazuri de COVID-19, pentru ca autoritatile sunt foarte bine pregatite.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

VIDEO Iohannis:DSP-urile au fost total depasite la inceput. Unele inca mai sunt depasite

Presedintele Klaus Iohannis a realziat, duminica, o vizita la call-center-ul DSP Bucuresti. Seful statului a sustinut c anumite DSP-uri au fost total depasite de situatie in pandemie, iar unele inca mai au probleme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )