Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nicolae Dica trece prin momente dificile. Fostul international s-a despartit de FC Arges

România Liberă România Liberă,
Nicolae Dica trece prin momente dificile. Fostul international s-a despartit de FC Arges

Contractul de antrenor al lui Nicolae Dica a fost reziliat, luni, de catre clubul de fotbal FC Argre. continuă pe România Liberă

Mirela Vaida trece prin momente dificile. Ce a aparut pe contului ei de Instagram

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, trece prin momente dificile. Ce a aparut pe contul ei de Instagram? Mirela Vaida trece prin momente dificile Mirela Vaida, gazda emisiunii de zi Acces Direct de la Antena 1 este in lumina reflectoarelor de multi ani, insa niciodata nu a fost nevoita sa treaca printr-o astfel de problema. Mai .

Liga 2: Nicolae Dica nu mai este antrenorul echipei FC Arges

FC Arges, ocupanta locului 6 in Liga a II-a, a anuntat luni despartirea de antrenorul Nicolae Dica. Echipa va fi condusa in continuare de Valentin Nastase, care a ocupat functia de secund in mandatul lui Dica.

Nicolae Dica a plecat de la FC Arges

Aventura lui Nicolae Dica pe banca echipei FC Arges s-a incheiat nici jumatate de an de la investitura, dupa ce pitestenii au pierdut in weekend pe terenul lui ASU Politehnica Timisoara, cu 3-0! .

Nicolae Dica a fost dat afara de la FC Arges

Clubul de fotbal FC Arges a anuntat, luni, ca a reziliat contractul cu antrenorul Nicolae Dica dupa infrangerea suferita in deplasare, cu ASU Politehnica Timisoara 0-3), in etapa a 10-a a Ligii a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )