Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Manolescu l-a criticat pe Liviu Pop: Este un personaj tragi-comic

România Liberă România Liberă,
Nicolae Manolescu l-a criticat pe Liviu Pop: Este un personaj tragi-comic

Criticul literar Nicolae Manolescu l-a criticat pe minstrul Educatiei, Liviu Pop, dupa scandalul legat de manualele scolare, precizand ca actuala guvernare, care vrea sa fie social-democrata, incepe sa semene bine cu cea socialista, comunista. continuă pe România Liberă

Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Criticul literar Nicolae Manolescu a apreciat, intr-un interviu pentru RFI, ca actualul Guvern seamana tot mai mult cu executivul din regimul comunist, facand referire la tendinta de etatizare a Educatiei prin introducerea manualului unic. De asemenea, criticul literar l-a caracterizat pe ministrul Educatiei Liviu Pop ca fiind un personaj tragi-comic, plin de agramatism.

Intelectualii romani denunta cenzura din educatie si manualul unic. Ce i-au scris Mircea Cartarescu, Nicolae Manolescu si Mircea Vasilescu lui Liviu Pop

Aproape 200 de cadre didactice, cercetatori, academicieni si scriitori au dat publicitatii apelul Dreptul la Educatie .

Protest inedit marti: Biblioteca pentru Pop, o actiune impotriva ministrului Educatiei Liviu Pop

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala, participantii urmand sa aduca fiecare o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei, scrie News. ro. Organizatorii isi motiveaza actiunea invocand scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului, solicitand sindicatelor din educatie si asociatiilor de parinti sa li se alature.

Principalul il reprezinta educatia copiilor. Nu manualul, nu firmele, functionarii din minister, nici macar el sau eu. Liviu Dragnea, mesaj pentru Liviu Pop

Liviu Dragnea este nemultumit de activitatea lui Liviu Pop la carma Ministerului Educatiei. Presedintele PSD are un mesaj dur pentru ministrul Educatiei si spune ca acesta trebuie sa vada interesul.

Concurenta in educatie: nu va mai fi competitie intre edituri, ci intre autori - ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni ca transformarea editurii Didactice si pedagogice in societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, cu scopul editarii de manuale, este legala si vine ca o solutie pentru ca elevii sa nu mai inceapa an de an scoala fara manuale. Acesta subliniaza ca nu va mai fi o competitie intre edituri, ci o competitie intre autori.

De ce parintii vor sa il dea jos pe Liviu Pop. Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si mama, vine la Adevarul Live de la ora 14:00 pentru a explica

Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si unul dintre parintii care au participat la protestul de marti, Biblioteca lui Pop, pentru a cere demisia lui Liviu Pop, ministrul Educatiei, vine la Adevarul Live incepand cu ora 14:00. Aceasta va explica efectele asupra elevilor, cauzate de ultimele masuri controversate luate de seful de la Educatie.

Radu Banciu, despre ramanerea in functie a ministrului Educatiei: Cum sa gaseasca un prost mai mare decat Liviu Pop? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu pastrarea lui Liviu Pop drept ministru al Educatiei si felul in care Liviu Dragnea a alcatuit guvernul. Nu exista minis.

Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia, Pop mentionand ca nu a discutat despre o eventuala.

Liviu Pop, dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o, nu am discutat demisia de la Minister

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia.

Dragnea l-a amenintat pe ministrul Liviu Pop, cerandu-i sa uite ca a fost lider sindical

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o amenintare ministrului Educatiei, Liviu Pop, intr-o emisiune difuzata marti seara la Romania TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )